Miksi Noblessa?

Laaja mallisto

Noblessan laaja-alaisen malliston sävyt, yksityiskohdat ja tekniikka on suunniteltu miellyttämään kaikkein vaativimpiakin asiakkaita. Noblessan kehittämä kokonaisvaltainen valikoima käsittää 107 erilaista ovimallia, 82 vedinmallia, 18 runkosävyä, 46 erilaista työpöytätasoa sekä yli 2000 erilaista kaappimallia. Yhdessä ne mahdollistavat varsin yksilölliset toteutukset. Esimerkiksi vetimetön Line N -sarja koostuu viidestä eri mallistosta käsittäen 37 ovimallia ja yli 500 erilaista, vain Line N -sarjaan kuuluvaa runkovaihtoehtoa.

Kaikki yhdestä paikasta

Keittiösuunnittelu on palapeli joka koostuu tuhansista eri osatekijöistä. Noblessa tarjoaa yksilöllisen suunnittelun ja täydelliset toimitukset. Toimitus sisältää itse kaappien lisäksi mm. valmiiksi jalostetut työtasot, valmiiksi työstetyt koristelistat, altaat, kodinkoneet, valaistuksen jne. – kaikki yhdestä ja samasta paikasta, siis ei juoksemista useassa eri liikkeessä. On todella helppoa asioida Noblessan asiantuntijamyymälässä.

Kodinkoneet

Kaikki markkinoilla myytävät kodinkoneet voidaan vaivattomasti yhdistää Noblessan keittiöön koskien myös vanhempia malleja. Tarjolla on mittava valikoima merkkikodinkoneita, kuten esimerkiksi Bosch tai Siemens. Valikoimaa täydentävät omat mallistot: Junker BSH:n tehtailta sekä Leonard ja Progress Electroluxin tehtailta. Molemmat brändit tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen, josta Noblessan asiantuntijat kertovat mielellään enemmän. Hankkiessasi Noblessan monipuolisen keittiöpaketin tulet yllättymään sen kohtuullisesta kokonaishinnasta. Eikä sinun tarvitse enää erikseen kiertää etsimässä kodinkoneita muualta.

Rakenne

Rungot toimitetaan aina ovien kanssa valmiiksi kasattuina. Rungonsivut (16 mm) ovat ympärinauhoitettuja, samoin kuin ovet ja työtasotkin. Ovet kestävät upotettuina veteen kaksi tuntia ilman näkyviä turpoamisen merkkejä. Uritettu ja yläosasta ruuvattu tausta on vankaksi rakennettu ja takaa rungon kantavuuden. Seinäkaapit ovat kiskon ansiosta vaivattomasti kiinnitettäviä. Sokkelisysteemi on helposti säädettävissä jalan ja MDF-sokkelilaudan avulla. Asennusaikaa säästääksemme myös koriste- ja valolistat toimitetaan asiakkaallemme valmiiksi kasattuina. Vaimennetut laatikostot ja saranat ovat Noblessan perusvarusteita.

Ergonomia

Jokainen meistä on yksilöllinen ja se vaikuttaa meidän kaikkien tapaan työskennellä keittiössä. Noblessa antaa laajat mahdollisuudet ottaa huomioon henkilökohtaiset mitoitukset ja suunnitella sopiva, ergonomisesti oikea keittiö. 3 erilaista pöytäkaappien korkeutta, 4 eri sokkelikorkeutta, 5 seinäkaappien korkeutta, 4 tasokaapin korkeutta, 4 komerokorkeutta – nämä muun muassa mahdollistavat monimuotoiset, ergonomiset ratkaisut. Lisäksi alakaappien laatikkojako on mahdollista valita joko perinteisen 5 tai modernin 4 välillä.

Varma toimitus

Noblessa-keittiöt toimitetaan aina sovitun aikataulun mukaisesti, yhtenä kokonaistoimituksena. Tehtaan tuotanto toimii ympäri vuoden, joten kesäseisokkeja ei ole. Keittiöt toimitetaan tehtaan omilla rekoilla suoraan lähimpään Niemen logistiikkavarastoon. Kotiinkuljetuksesta vastaa, vaikka sisälle asti kannettuna, luotettava ja täsmällinen Niemi Palvelut Oy. Kokonaisaika Saksasta kotiovellesi on 4–6 viikkoa, eikä koskaan viivästyksiä. Noblessa-asiantuntija auttaa mielellään myös erityisen kiireellisissä keittiötilauksissa.

Noblessa Suomessa

Noblessa-keittiöitä Suomessa myyvät itsenäiset keittiökauppiaat suoraan tehtaalta. Jokainen noblessalainen on siis suoraan yhteydessä Saksan tehtaalle omaan tilauskäsittelijäämme, joka yhdessä paikallisen keittiömyyjän kanssa auttaa löytämään juuri sinulle sopivan keittiöratkaisun ja aikataulun. Tämän suoraviivaisen ohjauksen ja logistiikan ansiosta Suomessa on jo 30 Noblessa-myymälää 27:llä eri paikkakunnalla.

Numero ykkönen

Noblessa-tuotteiden valmistaja, nobilia-Werke, on viimeisen 16 vuoden aikana kasvanut erittäin voimakkaasti: yrityksen kokonaisliikevaihto on yli 1,1 miljardia euroa. Saksan markkinoita hallitseva perheyritys on yli 650 000 keittiön vuosituotannolla selvä ykkönen myös Euroopassa.

Nobilia-Werken keittiöiden suosio on viime vuosina kasvanut reilusti Pohjoismaiden markkinoilla: Tanskassa Vordingborg Plus on kasvussa, samoin Ruotsissa Noblessa Sverige Ab ja Virossa Noblessa Köödig.

Tuhansien tyytyväisten suomalaisasiakkaiden ansiosta kasvuvauhti on ollut esimerkillistä: Noblessasta on kehittynyt nopeimmin kasvava keittiöbrändi Suomessa työllistäen jo yli 140 suomalaista.

Takaisin ylös