Menu

Noblessa kolmessa kodissa

Line N on täydellinen valinta meille

Noblessa tarjosi ammattitaitoista suunnittelua ja toteutusta alusta loppuun asti. Pienet vastoinkäymisetkin hoituivat Noblessan ammattilaisten kanssa asioidessamme loistavasti!

Myyjän ammattitaito suunnittelun suhteen oli loistava: Hän otti toiveistamme helposti kopin ja teki uusia, toimivia ratkaisuja. Asennuspuolen tietämys ja varsinkin asentajan toiminta oli ihailtavaa; eräs talon asukaskin kehui, miten siististi ja rauhallisesti keittiöremontti hoitui.

Uusi keittiö teki olohuoneestammekin avaramman ja valoisamman. Käytännöllisyyteen vaikuttavat isot ja leveät laatikot sekä niiden sijainti. Kaapit ulosvedettävine hyllyineen ovat käytännöllinen ja toimiva ratkaisu. Mikrotoiminnolla varustettu kiertoilmauuni on sijoitettu pöytätasoon, mikä on tilankäytön kannalta erittäin hyvä ratkaisu. Välitilaan asennetussa kiskossa on paikka pienille tavaroille, ja siten pöytätila pysyy siistinä. Erillinen jääkaappi-pakastin on myös erittäin hyvä valinta tilavuutensa ansiosta. Kaiken kaikkiaan Noblessa-keittiö on selkeä; se on helppo ja miellyttävä pitää siistinä!

– Sanna Koivumäki ja Oiva Aho, Espoo

Sanna Koivumäki ja Oiva Aho

Maalaishenkistä sen olla pitää!

Parasta Noblessa-keittiössämme on rauhallinen ja tyylikäs kokonaisuus, jossa on työtasoja huomattavasti enemmän kuin entisessä keittiössämme. Erinomainen ratkaisu on myös erillinen induktiotaso sekä uuni, joka on toteutettu käyttäjäystävälliselle tasolle. Kuivatavaralle varattu tila apteekkikaapin muodossa on sekin erittäin kätevä toteutus.

– Pirjo ja Bertel Lund, Siuntio

Bertel Lund ja Pirjo Lund

Tyylikäs ja toimiva kokonaisuus

Noblessa-keittiössämme on monia hyviä puolia. Laadukkaat kalusteet on hyvin viimeistelty. Lisäarvoa kokonaisuuteen tuovat nerokkaasti suunnitelmien pohjalta toteutetut ratkaisut, joissa on huomioitu erinomaisesti tilankäyttö ja toimivuus.

– Risto ja Eija Koivunen, Nurmijärvi

Risto Koivunen ja Eija Koivunen

Kuvat: Hans Koistinen