Menu

Noblessa suomalaisissa kodeissa Lahdesta Lappeenrantaan

Merja ja Timo Rantala, Lahti: Olemme tyytyväisiä keittiöömme!

Merja ja Timo Rantala Lahdesta Noblessan keittiössään

Olemme tosi tyytyväisiä Noblessa-keittiöön. Kauppias Satu Andstén suunnitteli meille ammattitaidolla todella hienon ja toimivan keittiön. Noblessa on kaikin puolin erittäin laadukas. Esimerkiksi keittiön laatikostot ovat huippuja!

Valinnanvaraa oli paljon. Hinta oli kilpailukykyinen ja palvelu hyvää. Mielellämme suosittelemme muillekin!

Annette Aittamäki ja Jussi Ulfves, Kristiinankaupunki: Tekniset ratkaisut ja erilaisuus vakuuttivat

Annette Aittamäki ja Jussi Ulfves Lappeenrannasta Noblessan keittiössään

Noblessa-keittiössämme parasta ovat tekniset ratkaisut ja erilaisuus. Kaapit, ovet ja laatikot tuntuvat jämäköiltä ja laadukkailta. Kaikki osat keittiössämme – ovien saranoista laatikoiden mekanismeihin – tuntuvat kestävän aikaa ja käyttöä. Vaikka keittiömme on hyvin perinteinen, koemme sen erilaisena ja tavanomaisesta poikkeavana juuri laadukkaiden materiaalien ja teknisten ratkaisujen ansiosta.

Erinomaista on myös keittiön varustelun monipuolisuus. Tuntui siltä, että vain mielikuvitus on rajana keittiön lisävarusteiden ja valaistusten ratkaisuissa.

Keittiömyyjän asiakasystävällisyys teki meihin vaikutuksen. Ratkaisuja haettiin ajatuksella ja vilpittömin mielin. Keittiön suunnittelu oli sujuvaa, aikataulut joustivat ja yhteistyömme oli kaikin puolin mutkatonta.

Seija ja Aleksi Hämäläinen, Lappeenranta: Laatu on käsinkosketeltavaa

Seija ja Aleksi Hämäläinen Lappeenrannasta Noblessan keittiössään

Parasta on uuden keittiömme valoisuus ja avaruus. Valitsimme sinne vaalean betonikuvion, joka toi paljon kaivattua valoa, ja saareke ilman katosta roikkuvia kaappeja teki keittiöstä avoimen. Keittiöiden korkea laatu tuli selväksi jo heti ostaessamme.

Noblessan parempi laatu on jo suoraan nähtävissä ja koettavissa vaikkapa kiskoissa ja laatikoissa. Toimivuus tulee liesi-, lavuaari- ja jääkaappiyhdistelmästä, jossa kaikki ovat lähellä toisiaan ja ruoan valmistaminen onnistuu hyvin ja helposti. Astiat, ruokatarvikkeet ja muut tavarat ovat oikeilla paikoillaan ja helposti saatavilla.

Noblessa-keittiötä ostaessamme ihastuimme uusiin keksintöihin. Halusimme saada keittiöön lieden liesituulettimella, jossa tuuletin imee höyryt pöytätasoon, suodattaa ne siellä ja puhaltaa sitten puhtaan ilman takaisin keittiöön. Tämän lisäksi halusimme vetimettömän keittiön, joka teki keittiöstä modernin, mutta siistin ja ajattoman.