Menu

Noblessa suomalaisissa kodeissa:Hurrikaanin kestäviä keittiöitä

Lauri ja Eija Pirttimäki, Jyväskylä

Lauri ja Eija Pirttimäki, Jyväskylä

Noblessan keittiöissä parhaita ominaisuuksia ovat hyvä valikoima ja suunnittelu, ylivoimainen laadukkuus ja käytännöllisyys. Noblessan laajasta valikoimasta löytyy helposti oma suosikkikeittiö jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Ammattitaitoinen suunnittelija sekä realistiset 3D-kuvat helpottavat päätöksentekoa oman keittiökokonaisuuden valinnassa. Nyt, kun olemme jo saaneet oman keittiömme käyttöömme, voimme nähdä, miten hienosti kaikki mekanismit ja muut yksityiskohdat toimivat käytännössä.

Rony Hoffren ja Mia Håll, Muurame

Rony Hoffren ja Mia Håll, Muurame

Noblessan keittiöissä parhaita puolia ovat hyvin suunniteltu ja toimiva kokonaisuus sekä laatikoiden ja kaappien tilavuus. Noblessa tarjoaa taattua laatujälkeä asiakaspalvelusta kotiinkuljetukseen ja asennukseen asti. On sanottava, että jo siinä vaiheessa, kun meille esiteltiin keittiöiden loistavaa toimivuutta, olimme myytyjä. Keittiön laatikoiden ja kaappien huima säilytystilakapasiteetti yllätti meidät täysin.

Susijengin Carl Lindbom ja Gladiaattorien Hurrikaani Laura Saarinen, Helsinki

Carl Lindbom ja Laura Saarinen, Helsinki

Vetimettömässä keittiössämme yhdistyvät valkoiset korkeakiiltoiset ovipinnat ja marmorikuvioidun kvartsitasot. Toivoimme käytännöllisiä ja puhdaslinjaisia ratkaisuja, joista heitimme pallon Sete Oy:n Salla Nordmanille. Yhteispelimme sujui loistavasti ja Salla donkkasi suorituksellaan täydet pisteet!

Valitsimme Elican keittotasoliesituulettimen, jotta saarekkeen yläpuolelle ei tarvinnut sijoittaa katosta roikkuvaa liesikupua – näin näkymä keittiöön säilyi avoimena. Integroitu mikroaaltouuni ja uuni ovat Junkerin kodinkonemallistosta. Nurkassa sijaitsevassa pistorasiassa on integroitu USB-latausmahdollisuus ja kaiutin. Lisäksi arjen luksusta luo vain 30 cm leveä viinikaappi.

Noblessa-keittiömme kestää varmasti myös hurrikaanin, niin laadukkaalta sen rakenne ja kaikki yksityiskohdat tuntuvat! Täällä saamme vaivattomasti kokattua terveellistä ruokaa urheilun täytteiseen arkeemme.