Valikko

Noblessa Turku

Yhteystiedot

Silkkitimpurit

Viilarinkatu 12
20320 Turku

Avoinna

PäiväAvoinna
tänään10–18
ma–pe10–18
la10–15

Yhteydenotto

Henkilökunta

Ari Soiniitty

Ari Soiniitty

Kauppias, suunnittelu ja myynti
Kimmo Soiniitty

Kimmo Soiniitty

Asennuspäällikkö
Satu Tahvonen

Satu Tahvonen

Suunnittelu ja myynti
Heli Raatikainen

Heli Raatikainen

Suunnittelu ja myynti
Jari Yli-Suvanto

Jari Yli-Suvanto

Suunnittelu ja myynti
Arja Soiniitty

Arja Soiniitty

Myyntisihteeri

Vuoden yritys Turussa 2017

Vuoden yritys Turussa 2017 -palkinnon sai Silkkitimpurit Oy

Perheyhtiömme Silkkitimpurit Oy:n menestys perustuu 35 vuoden aikana hankittuun vankkaan kokemukseen keittiökalusteiden myynnistä sekä asennuksien ammattitaitoisesta hoitamisesta. Yrityksen arvoihin sitoutunut henkilökunta on ollut avainasemassa luodessamme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja kasvaessamme Turun vanhimmaksi keittiökalustemyymäläksi.

Kohderyhmänämme ovat laatua arvostavat kuluttaja-asiakkaat. Silkkitimpurit on muokannut tuotevalikoimaansa ajan vaatimusten mukaiseksi pyrkien olemaan edelläkävijä laadun sekä malliston suhteen. Edustamamme NOBLESSA-keittiöt on mahdollistanut voimakkaan ja kannattavan kasvun liiketoiminnallemme. Olemme myös huolehtineet siitä, että myymälämme esillepano on edelläkävijältä vaadittavalla tasolla. Omat liiketilamme mahdollistavat vakaan kehittymisen myös tulevaisuudessa.

Silkkitimpurit Oy:n menestys osoittaa, että vaikeallakin alalla voi menestyä, kunhan tuote ja palvelu kokonaisuudessaan ovat kunnossa. Tästä osoituksena on Kauppalehden tekemä listaus vaikeiden alojen menestyjistä, jossa yrityksemme sijoittui toiseksi parhaaksi yritykseksi Suomessa. Lisäksi Kauppalehden menestyjät -listauksessa Varsinais-Suomen ja Ahvenanmaan alueella sijoituimme sijalle 10.

Takaisin ylös