Valikko

Noblessa Oulu

Yhteystiedot

Noblessa Oulu

Pakkahuoneenkatu 34
90100 Oulu

Avoinna

PäiväAvoinna
tänäänsuljettu
ma–pe11–18
la11–15

Poikkeusaukioloajat

ma 21.1. avoinna klo 11–16
ti 22.1. – ke 23.1. suljettu (henkilökunta koulutuksessa)
to 24.1. avoinna klo 13–18

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteydenotto

Henkilökunta

Anne Träskilä

Anne Träskilä

Kauppias, myynti ja suunnittelu
Heikki Träskilä

Heikki Träskilä

Kauppias, myynti ja suunnittelu
Marko Moisanen

Marko Moisanen

Myynti ja suunnittelu

Kauppiasparin tarina

Noblessa-kauppiaat Anne ja Heikki Träskilä

Sisustus- ja pintamateriaalikauppa on meille tuttua jo 80-luvun alkupuolelta lähtien. Toimimme Värisilmä-ketjussa vuodesta -86, ja keittiöt tulivat myymälämme valikoimiin pari vuotta myöhemmin. Olemme kerryttäneet kokemusta keittiöasennuksista, sisustusremonteista ja lattianpäällysteurakoinnista yli 30 vuoden ajalta. Ouluun avasimme ensimmäisen keittiömyymälämme vuonna 2006. Myimme Värisilmä- ja keittiökalusteliiketoiminnan Kuusamossa vuoden 2010 lopulla ja keskityimme keittiökalusteiden myyntiin Oulussa.

Lopetimme noin 30-vuotisen yhteistyön edellisen keittiövalmistajan kanssa vuoden 2017 alussa, jolloin meillä oli kaksi myymälää Oulussa. Emme ole tähänkään asti tehneet hätäisiä päätöksiä urallamme, joten päätimme ottaa rauhallisesti uudessa tilanteessa ja miettiä, mitä tulevaisuudessa haluamme tehdä. Hetken mielessä kävi ajatus, että työ keittiöiden parissa olisi nyt tehty. Olimme kuitenkin kuulleet Noblessa-keittiöistä kauppiaskollegoiltamme, jotka olivat siirtyneet myymään niitä. Heiltä saatu palaute oli niin positiivista, että päätimme itsekin ryhtyä Noblessa-kauppiaiksi.

Vuoden 2017 lopussa kävimme tutustumassa eri paikkakunnilla oleviin Noblessa-myymälöihin Suomessa. Vierailimme lisäksi keittiöitä valmistavan Nobilian tehtaalla Saksassa. Nämä tutustumiskäynnit vahvistivat luottamustamme keittiömerkkiin.

Päätökseen ryhtyä Noblessa-kauppiaaksi vaikutti lopulta useampi asia. Nobilia on ainut eurooppalainen keittiövalmistaja, jolla on oma testi- ja tutkimuslaboratorio. Siellä tehdään jatkuvaa testausta mekanismeihin ja materiaaleihin. Uskomme, että tämä takaa keittiöiden korkean laadun ja pitkän käyttöiän. Nobilia on Euroopan suurin keittiövalmistaja ja markkinajohtaja, ja se näkyy keittiömalliston laajuudessa sekä tuotteiden hinnassa. Kun Noblessa-keittiötä vertaa suomalaisiin niin sanottuihin merkkikeittiöihin, on se hinta-laatusuhteeltaan Suomen paras keittiö!

Pidimme tärkeänä myös sitä, että Nobilialla on oma suunnitteluosasto, joka suunnittelee mallistoon omat ovimallit ja materiaalit. Niitä ei ole myynnissä muissa keittiömyymälöissä. Tämäkin tekee Noblessa-keittiöistä erityisiä.

On hienoa, että kaikki Noblessa-kauppiaat ovat itsenäisiä yrittäjiä. Ostamme keittiöt suoraan tehtaalta Saksasta ilman välikäsiä. Siksi me valitsimme Noblessan, ja voimme sanoa, että olemme ylpeitä keittiöistämme.

– Anne ja Heikki Träskilä