Valikko

Noblessa Espoo, Suomenoja

Yhteystiedot

Sete Oy

Kurjenkellontie 14
02270 Espoo

Avoinna

PäiväAvoinna
tänään10–18
ma–pe10–18
la10–15

Poikkeusaukioloajat

ma 24.12. – ke 26.12. suljettu (joulupyhät)

Yhteydenotto

Henkilökunta

Salla Nordman

Salla Nordman

Myyntipäällikkö, myynti ja suunnittelu
 Mariann Isaksson

Mariann Isaksson

Myynti ja suunnittelu, sisustussuunnittelija
Jag betjänar även på svenska.
Mervi Kattelus

Mervi Kattelus

Myynti ja suunnittelu
Johanna Simomaa

Johanna Simomaa

Myynti ja suunnittelu, sisustusarkkitehti
Henri Leiponen

Henri Leiponen

Projektimyynti
Jani Terri

Jani Terri

Kauppias, toimitusjohtaja
Pekka Sevón

Pekka Sevón

Kauppias, projektimyyntijohtaja
Riku Kinnunen

Riku Kinnunen

Asennustyönjohtaja
Pentti Ylä-Liedenpohja

Pentti Ylä-Liedenpohja

Talousjohtaja

Outlet

Valikoimamme uudistuu jatkuvasti. Outletissa myymme esittelystä poistuneita mallikeittiöitä, kodinkoneita ym. tuotteita reilusti alle normaalihinnan. Ota yhteyttä ja tee kaupat ennen kuin joku muu ehtii ensin!

Line N betoni malliryhmä kodinkoneineen

Kodinkoneina kalusteuuni, integroitu astianpesukone, integroitu jääkaappipakastin, induktioliesitaso ja integroitu liesituuletin.

Alakaapit ja korkea komero betonikuvio, seinäkaapit kiiltävä valkoinen ja tasot valkoinen kvartsikomposiitti huullosasennetulla altaalla.

Varusteina, vetolaatikot puisilla lokerikoilla ja pohjamatoilla, jätevaunu, seinäkaapeissa integroidut led-valot, digipainettu välitilalevy ja yläsaranoidut seinäkaapit.

Malliryhmä myydään siinä kunnossa, jossa se on esillä keittiömyymälässä. Ostaja purkaa ja kuljettaa mallikeittiön erikseen sovittuna ajankohtana. Voit kysyä tarjousta myös purusta ja kuljetuspalvelusta.

Hinta: 6000 €

Sylt musta malliryhmä kodinkoneineen

Kodinkoneet Junker

 • kalusteuuni
 • integroitu astianpesukone 60cm
 • induktiotaso
 • jääkaappipakastin ja liesituuletin Airforce

Välitilassa musta mattapintainen lasi. Integroidut ledpaneelivalaisimet värilämpötilan säädöllä ja himmennyksellä. Yläkaapisto ristikkolasiovilla ja lasihyllyillä. Musta komposiittiallas laskutasolla ja lisävarusteilla. 120 cm leveä aamiaiskaappi taskuovilla. Varusteina kulmakaruselli, valaistus reelinkitangot, ylösnostettu roskis ja lasilaatikot.

Tarjous ei sisällä hanaa. Sen voi ostaa erikseen hintaan 150€.

Hinta: 10600 €

York satiininharmaa malliryhmä kodinkoneineen

Kodinkoneet Progress

 • kalusteuuni
 • integroitu astianpesukone 60 cm
 • induktiotaso
 • jääkaappipakastin ja liesituuletin Faber

Kalusteovet ja päätypilasterit massiivisaarnea. Graniittitasot huulletulla teräsaltaalla. Välitilassa puinen paneelilevy. Integroidut ledspottivalaisimet värilämpötilan säädöllä ja himmennyksellä. Yläkaapisto ristikkolasiovilla ja lasihyllyillä. Ruokapöytä metallijaloilla kuuluu kauppaan.

Tarjous ei sisällä hanaa. Sen voi ostaa erikseen hintaan 150€.

Hinta: 9000 €

Line N Lux+Touch malliryhmä

Komeroseinän kaapistot täyskiiltävä valkoinen ja saareke mattamusta. Kvartsitasot altaliimatulla altaalla. Integroidut ledvalaisin työtason alla ja lasihyllyt ledvalaistuksella. Varusteina kaksi erilaista komeromekanismia, jätevaunu, vetolaatikot lasireunoilla, massiivipuulokerikot jne.

Miele-kodinkoneet (jääkaappi, pakastin, mikro-höyry-yhdistelmä, lämpölaatikko ja kiertoilmauuni) mahdollista ostaa erikseen.

Tarjous ei sisällä hanaa. Sen voi ostaa erikseen hintaan 200€.

Hinta: 10100 €

Riva San Remo tammi malliryhmä

Kodinkoneet Junker

 • kalusteuuni pyrolyysitoiminnolla
 • integroitu astianpesukone 60 cm
 • induktiotaso
 • jääkaappi ja liesituuletin Faber

Tasot ja ovet tammikuvioitu. Seinäkaapit sähköisellä lasirulolla ja ledvalaistuksella. Niemekkeessä lasiovelliset kaapit ledvaloilla. Sokkelissa ledspotit. Välitilassa musta lasilevy. Allas musta komposittiallas. Varusteina kaksi erilaista kulmamekanismia, jätevaunu, vetolaatikot teräsreunoilla, massiivipuulokerikot jne.

Tarjous ei sisällä hanaa. Sen voi ostaa erikseen hintaan 150€.

Hinta: 7500 €

Inline malliryhmä

Kodinkoneet Junker

 • kalusteuuni mikrotoiminnolla
 • integroitu astianpesukone 60 cm
 • jääkaappipakastin
 • Elica liesitasotuuletin yhdistelmä

Tasot ja välitila pronssikuvioitu. Avohyllyt integroidulla ledvalaisimilla. Seinäkaappien pohjissa ledspotit. Varusteena kulmakaruselli, pikkuapteekkari, jätevaunu, puiset lokerikot, vihanneslaatikko jne. Allas ruskea komposiittiallas.

Tarjous ei sisällä hanaa. Sen voi ostaa erikseen hintaan 265€.

Hinta: 8000 €

Kauppiaan tarina

Minulle Noblessa merkitsee ennen kaikkea ylivoimaista hinta-laatusuhdetta ja takuuvarmaa asiakaspalvelua. Hyvin suunniteltu keittiö on kuin puoliksi tehty. Asiakkaamme haluavat toteuttaa oman suunnitelmansa unelmakeittiöstään; meidän tehtävänämme on luoda siihen kaikki edellytykset. Saumattoman yhteistyömme ansiosta asiakkaamme unelma muuttuu todeksi: hän saa kotiinsa yksilöllisen keittiökokonaisuuden, jossa on huomioitu jokainen yksityiskohta viimeistä piirtoa myöten.

Meidät Noblessan riveissä työskentelevät keittiöalan osaajat tunnetaan ammattiylpeydestämme: me emme tyydy kompromisseihin minkään työvaiheen osalta. Yksilöllinen keittiöratkaisu vaatii meiltä ennen kaikkea tarkkuutta, luovuutta ja säntillistä asennustaitoa. Jokaisen asiakkaamme on saatava tilaamansa keittiö oikeanlaisena ja oikeaan aikaan. Tämä on meille kunnia-asia, josta emme tingi. Tiedämme, että hyvä kello kauas kuuluu: taatusti tyytyväiset asiakkaamme suosittelevat meitä mielihyvin tuttavilleen.

Itsenäisenä yrittäjänä voin huoletta keskittyä oman liiketoimintani jalostamiseen luottaen Noblessan huippuosaamiseen. Riittävät resurssit, korkealaatuiset materiaalit sekä kyky innovoida aina jotain uutta ja erilaista takaavat jatkuvan etumatkan kotimaisiin kilpailijoihin verrattuna.

– Kauppias Jani Terri

Noblessa-kauppias Jani Terri

Takaisin ylös