Noblessa mukana Asuntomessuilla Mikkelissä

Noblessa-keittiöt osallistuu tänäkin kesänä Suomen suurimpaan asumisen tapahtumaan. Asuntomessut järjestetään tällä kertaa Mikkelissä 14.7.–13.8. Noblessan ammattiosaajat ovat olleet mukana esimerkiksi kohteessa 18 sijaitsevan Casa Wellikulho -talon kokonaisvaltaisessa sisustamisessa.

Rakentajapariskunta Heidi Kelho ja Timo Welsby ihastuivat Noblessan Line N -mallistoon, josta on muodostunut Suomen suosituin vetimetön keittiö. Casa Wellikulhossa keittiö toteutettiin mattavalkoisilla Touch-ovilla, tammimassiivi- ja kvartsitasoilla sekä Boschin ja Progressin kodinkoneilla.

– Line N -keittiö toimii meillä loistavasti komentokeskuksena, josta avautuvat näkymät hyvin avaraan ruokailutilaan ja alempana sijaitsevaan olohuoneeseen sekä talon sisäänkäyntiin, Heidi Kelho toteaa.

Suunnittelija Petri Nummikaria Kelho haluaa kiittää myös tehokkaan keittiön lyhyistä välimatkoista.

– Talo on suunniteltu aktiiviselle ja liikunnalliselle perheelle. Kaikki lapsemme ovat kovia urheilemaan, ja siksi olemme pyrkineet löytämään monipuoliset ja mahdollisimman helppokäyttöiset säilytysratkaisut, Timo Welsby sanoo.

Säilytykseen erinomaisesti sopivat ratkaisut on toteuttanut Noblessan partneri Stirpe Oy. Kokonaisuuteen kuuluu kaikkiaan yhdeksän eri säilytysryhmää eri puolilla taloa. Liukuovikomerot on varusteltu Simply-kehyksillä ja lumivalkoisilla laseilla läpi koko talon. Urheiluvarusteiden runsauden tuoman haasteen vuoksi niiden tilankäyttö on maksimoitu erilaisilla hylly-, kori-, laatikosto- ja tankoratkaisuilla. Nerokas ratkaisu on heti sisäänkäynnin yhteyteen sijoitetut, perheenjäsenten nimillä varustetut, omat komerot.

Itse talo on energiatehokas kivitalo. Vaaleat pinnat yhdistettynä lämpimään tammeen ja siellä täällä esiintyviin tummiin sävyihin on harkittu kokonaisuus. Ripauksen luksusta tarjoaa ulkona sijaitseva uima-allas allastaloineen.

Toisena messukohteena Loft-talo

Noblessan toinen kohde Asuntomessuilla on kohteessa 24 sijaitseva Minun Valo, joka on varsin mielenkiintoinen Loft-talo. Uudenlaisen teräsrakennustekniikan ansiosta on talon jokaisessa huoneessa huonekorkeutena vähintään 3,5 metriä. Näin ollen suunnittelija Anita Koposen valitsema Noblessan keittiö nousee hienosti esiin.

Myös tässä kohteessa koko keittiö kaapistoineen ja saarekkeineen on toteutettu Line N -malliston Touch-ovilla – tällä kertaa tosin supermattamustana. Line N -mallistossa on kaikkiaan 37 eri ovivaihtoehtoa sekä niihin sopivia vedinkaukaloprofiileja yhdeksän erisävyisenä. Profiilien yhtenäisen linjan säilymisen niin pöytäkaapeissa kuin komeroissakin takaavat Line N -malliston omat runkovaihtoehdot, joita on yli 500.

Mikkeliin avattu uusi myymälä

Saksalaisia laatukeittiöitä edustava Noblessa on avannut Asuntomessujen myötä oman myymälänsä Mikkeliin. Se on järjestyksessään jo 27. myymälä Suomessa. Ketju laajenee tämän vuoden aikana entisestään, kun uudet myymälät avataan syyskuussa Savonlinnaan, Saloon, Kouvolaan ja Raumalle.

Julkaistu: 1.7.2017

Noblessa-keittiöiden valmistajana on saksalainen perheyritys nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co KG. Laatukeittiöt valmistetaan 75 vuoden perinteellä Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla Saksassa huippumodernia automaatiota hyödyntäen. Suomeen Noblessa-ketju laajeni vuonna 2011. Nykyisin yli 140 suomalaista työllistävällä Noblessalla on jo 34 itsenäisten kauppiaiden pyörittämää myymälää Espoosta Rovaniemelle saakka. Lisätietoja: www.noblessakeittiot.fi