Löydä keittiösuosikkisi Noblessan mallistohaulla »

Noblessa-keittiöt mukana Seinäjoen Asuntomessuilla

Tämän kesän Asuntomessut järjestetään Seinäjoella 8.7.–7.8.2016. Paikan päällä on oiva mahdollisuus tutustua myös laadukkaista keittiökalusteistaan tunnetun Noblessan tuotevalikoimaan. Noblessan mestariteosta voi ihailla Asuntomessujen kohteessa 42, ”Pikkuusen paree”.

Täydellisistä toimituksista kodinkoneineen tunnetun Noblessan valikoimaan kuuluu kalusteita eteiseen, kodinhoitohuoneeseen, kylpyhuoneeseen sekä makuu- ja lastenhuoneeseen. Palvelukokonaisuuteen sisältyvät suunnittelu, logistiikka, asennus ja remontointi sekä rahoitus. Tämän ansiosta on löydettävissä luonteva yhteistyökumppani talovalmistukseen.

Seinäjokelaisperheen uusi koti tarkkaan harkittu

Seinäjokelaisen Heikki ja Marjo Tuomilehdon perheen ajatus rakentaa uusi koti syntyi hiihtoreissulla Kyrkösjärvellä – juuri siellä, mihin on noussut tämän vuoden asuntomessualue. Nelihenkisen perheen uuden kodin valinta kohdistui lähiseudun talovalmistajaan Finnlamelliin. Ekologisuuden lisäksi talomallin valintaan vaikutti Timberkodin mittatarkka pilaripalkkitekniikka, joka mahdollistaa laajat, avarat ja selkeälinjaiset tilaratkaisut.

Astuttaessa sisään messualueen yhdelle parhaimmista paikoista rakennettuun taloon sen valoisuus tekee suuren vaikutuksen. Messutaloksi 147 neliön pinta-ala on pieni, mutta perheen nyt 14- ja 18-vuotiaat lapset ovat muutaman vuoden sisällä muuttamassa pois perheen kodista ja se on huomioitu talon valinnassa. Luonnon läheisyys ja rauha ovat selvästi aistittavissa Tuomilehdon perheen kodin läheisyydessä. Myös uuden asuntoalueen käytännöllinen infrastruktuuri on helposti hyödynnettävissä.

Rakennuksen kiintokalusteiden hankinnan osalta Tuomilehdon perhe päätyi Noblessaan, jonka kautta hankittiin lähes kaikki: keittiö, eteinen, naulakkotila, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja wc sekä makuuhuoneiden kiinteät kalusteet.

Talon selväpiirteiseen ja vaaleaan kokonaisuuteen sopii loistavasti Noblessan lippulaiva Line N. Se on aito vetimetön keittiö vuoriston valkoisilla ovilla ja erittäin ohuilla betonikuosisilla työtasoilla. Keittiön keskipisteeksi sijoitettu saareke toimii hienosti yhdistävänä elementtinä olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Samaan tilakokonaisuuteen sijoittuvan sisäänkäynnin vieressä oleva, liukuovilla varustettu vaatekomero sulautuu lähes huomaamattomaksi vaaleine kehysovineen. Toisen sisäänkäynnin luona on loistavan valkoiset, korkeakiiltoiset komerot ruostumattomilla vedinlistoilla varusteltuna.

Kodinhoitohuoneen suurena haasteena oli talotekniikan häivyttäminen näkyvistä. Kalusteet sinne onkin valmistettu tilan mukaan. Kyseessä on luonteva yhdistelmä muun muassa valkoisia liukuovikomeroita sekä Virginia-tammikuosisia yläkaappeja ja -tasoja.

Makuuhuoneissa säilytyskalusteiksi on valittu valkoisten ja peiliovien yhdistelmät. Päämakuuhuoneessa liukuovikomerot ulottuvat seinästä seinään 270 senttimetriä korkeina, ja niihin on integroitu laatikostot sekä tila tv-tasolle. Talon liukuovikomeroiden valmistajana on Stirpe.

Kylpyhuonekalusteiden valmistajaksi valittu Pelipal tunnetaan laadukkaista tuotteistaan; kalusteiden komponenttien vedenkesto on jopa 7 tuntia. Kalusteryhmään kuuluvat aina allas, allaskaappi ja täysin valaistu peili tai peilikaappi. Malliston yhtenä erikoisuutena on etusarjojen linjakas kaarevuus.

Julkaistu: 28.6.2016

Noblessa-keittiöiden valmistajana on saksalainen perheyritys nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co KG. Laatukeittiöt valmistetaan 75 vuoden perinteellä Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla Saksassa huippumodernia automaatiota hyödyntäen. Suomeen Noblessa-ketju laajeni vuonna 2011. Nykyisin yli 140 suomalaista työllistävällä Noblessalla on jo 34 itsenäisten kauppiaiden pyörittämää myymälää Espoosta Rovaniemelle saakka. Lisätietoja: www.noblessakeittiot.fi