Ruokailuhuone

Ruokailuhuone on tarkoitettu yhteistä rentoutumista ja ruuasta nauttimista varten, joten sen pitää olla samaan aikaan mukava ja käytännöllinen. Voit suunnitella juuri omaan makuusi sopivan ruokailuhuoneen monipuolisen ruokapöytien runko- ja pöydänjalkavalikoimamme avulla. Yhdistele esimerkiksi ruostumattoman teräksen tai kiiltävän kromin näköinen ATG-runko saman mallin penkkeihin.

noblessa-ruokailuhuone-riva-889-980x650.jpg

Valitse ruokapöytääsi muuhun sisustustyyliin sopivat jalat: valikoimassamme on erilaisia vaihtoehtoja pyöreissä ja kantikkaissa muodoissa sekä useilla eri paksuuksilla ja korkeuksilla. Osassa malleja on mukana integroitu pistorasia.

Ruokailuhuoneen kalusteiden värivalikoima sointuu yhteen keittiön kuosien kanssa, joten voit helposti suunnitella ruokailuhuoneesi yhteensopivaksi keittiösi kanssa. Erilaiset vitriinikaapit sekä Infinity- ja Backlight-hyllyjärjestelmät tuovat ruokailuhuoneeseen tyylikkäitä säilytysratkaisuja.

noblessa-ruokailuhuone-infinity-speed288-980x650.jpg

FlexMotion-pöydän voi muuntaa tarpeen mukaan joko kokkaukselle sopivaksi työskentelytilaksi, itse säädettävän korkeuden ruokapöydäksi tai juhlien aikaiseksi baaritiskiksi.

noblessa-ruokailuhuone-flexmotion-flash503-980x650.jpg.jpg