Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa ei tingitä käyttömukavuudesta. Rakenna mieleisesi kokonaisuus kylpyhuonekaappien ja peilitasojen valikoimastamme, ja valitse mukaan tyyliin sopivat altaat ja hanat. Yksilöllisen kylpyhuonesuunnitelman tueksi saat myös ammattilaistemme apua varaamalla ilmaisen suunnitteluajan.

Kylpyhuonekalusteissamme on vedenkestävä pohja, joten ne sopivat ihanteellisesti kosteisiin tiloihin. Kylpyhuonekalusteidemme perusyksiköt menestyivät TÜV Rheinlandin suorittamassa testissä täyttäen keittiöille ja kylpyhuoneille asetetut RAL-GZ 430 -laatuvaatimukset.

Kokoa haluamasi kylpyhuonekokonaisuus neljän eri runkokorkeuden ja markkinoiden laajimman kylpyhuonekalusteiden värivalikoiman avulla! Yksilöllistä ilmettä saat kätevillä tilaratkaisuilla, kuten jatkettavilla Infinity-hyllyillä tai taustavalaistuilla Backlight-hyllystöillä. LED-valopeilit raikastavat kylpyhuoneesi ja valaisevat hämärätkin aamut.

Hyödynnä myös kylpyhuoneen seinätilat erilaisilla seinäkaapeilla, avolokerikoilla ja avohyllyillä, jotka keventävät kylpyhuoneen yleisilmettä. Pikkutavarat säilyvät kätevästi pesualtaan alapuolelle sijoitettavassa vetolaatikossa.

Valikoimistamme löydät kaksi erilaista peilivaihtoehtoa: valopaneeli kulkee joko yläreunassa tai peilin molemmin puolin. Kummassakin mallissa valojen värilämpötila on säädettävissä ja valoteho himmennettävissä. Kumpaakin peilimallia on saatavana useilla eri mitoilla.

Kylpyhuoneen värimaailma ja materiaalit mukautuvat kotisi muuhun sisustustyyliin. Valitse esimerkiksi harmaa liuskekivikuosi Stoneart, joka tuo kylpyhuoneeseesi luonnonlähteiden tunnelmaa. Allasmalleissa valittavanasi on viisi eri väriä ja muotona joko pyöreä pesuallas tai suorakaiteen muotoinen allas.

Kylpyhuonekuvasto 2021