Liesituulettimet

Alasvetävä liesituuletin

Liesituulettimen sijoitukseen on monta mahdollisuutta: se voidaan sijoittaa esimerkiksi yläkaapin pohjaan tai seinä- tai saarekekupuun. Tuulettimen valinnan tärkeimpiä kriteerejä ovat teho ja äänenvoimakkuus.

Aivan uudenlaisena, vahvana trendinä on liesitason lähelle tai sisään sijoitettava tuuletin, joka vetää höyryn ja rasvan pöytäkaappiin sijoitetun moottorin avulla. Näin ollen liesikupu ei enää sijaitse katseen korkeudella näköesteenä. Tämä Downdraft, eli keittotasoliesituuletin, vaatii yleensä oman runkorakenteen. Koska Noblessa tarjoaa tähän valmiiksi sovelletun pöytäkaapin, tuulettimen asennus on helppoa ja tilaa jää myös laatikostokäyttöön.

Liesi ja liesituuletin yhdessä

NikolaTesla on Elican ensimmäinen liesitason ja integroidun tuulettimen yhdistelmä. Siinä keskimmäiseen aukkoon on upotettu liesituuletin, joka takaa korkean suodatustehon. Se on hiljainen ja energiatehokas. Induktiotekniikan ansiosta tämä Elican nerokas innovaatio takaa huipputehokkuuden ja imee höyryn pois juuri sieltä, mistä se muodostuukin: keittoastiasta.

liesituuletin-nicolatesla-640x360.jpg