Nyt saat ostoksillesi 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa OP-rahoituksella »

Kodinkoneidemme salaisuudet

Keittiökalusteet ja kodinkoneet kuuluvat tiiviisti yhteen – kumpikaan ei yksin ole toimiva ratkaisu. Samalla se tarkoittaa, että kalusteiden rungot mitoitetaan kodinkoneille sopiviksi: esimerkiksi uuni tarvitsee ympärilleen lämpösuojan, liesitaso kosteussuojan ja kylmälaitteiden ympärille tarvitaan tilaa ilmankiertoon.

Tarjoamme tähän ongelmaan ratkaisun omalla Keittiöpaketillamme, johon kuuluvat kaikki keittiössä tarvittavat: kalusteet, uuni, keittotaso, astianpesukone, liesikupu, kylmälaitteet, altaat ja valot. Noblessan Keittiöpaketilla on kaksi selkeää etua: yhteensopivuus sekä yhteinen toimitus! Lisäetuna on edullinen hinta.

Tehtaan kodinkoneiden tarve 727 000 keittiöön vuodessa takaa Noblessan tarjoaman edullisen hintatason. Tehtaallamme lastataan keittiökalusteiden mukaan noin 5000 kodinkonetta päivässä. Näin ollen on aivan sama, minkä hintaluokan laitteen asiakas valitsee tai valitseeko hän useamman valmistajan laitteita samaan keittiöön. Omia tehdasmerkkejämme ovat Leonard, Progress ja Junker, joiden valmistajana ovat Electrolux ja Siemens. Lisäksi saatavana on muiden eurooppalaisten valmistajien merkkejä, kuten Beko, AEG, Airforce, Bosch, Faber, Elica ja Siemens.

Nämä kaikki laadukkaat kodinkonemerkit ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös lisälaitteet sekä huolto toimivat Suomessa. Ei siis ole mikään ihme, että Noblessan keittiöt toimitetaan useimmiten yhdessä tehtaan kodinkoneiden kanssa. Niinpä esimerkiksi Rovaniemelle toimitettavan keittiön mukaan lastataan aina siihen tilatut kodinkoneet.

Kodinkoneet kolmella budjetilla

Kodinkoneemme on valmistettu yhteensopiviksi kalusteisiimme, ja ne toimitetaan aina yhdessä kalustetilauksen kanssa. Näin säästämme aikaa ja vaivaa. Tämän edun tarjoamme suoraan eteenpäin asiakkaillemme Noblessa-keittiöpakettihintana!

Progress-kodinkoneet ovat ruostumatonta terästä ja ne on käsitelty antisormenjälkipinnoitteella. Näin ollen sormen- tai kädenjäljet pinnoilla ovat menneisyyttä ja keittiösi kiiltää! Muita Progress-laitteiden ominaisuuksia: energian säästö, suuri tilavuus, pyrolyysi, elektroninen ohjaus ja kosketusnäppäimistö, täyslasiovet ja teleskooppivaunut. Lisäksi vain Noblessa-keittiökalusteisiin sopivaksi suunniteltu mallisto, valmistus ja huolto Electroluxilta.

Junker-koneiden vahvuutena on nopeus koskien sitten induktiotekniikkaa ja nopeaa kuumennusta vaativaa ruoanvalmistusta tai astiapesukoneen Vario Speed -toimintoa, joka lyhentää pesuaikaa aina 50 prosenttiin saakka. Lisäksi vain Noblessa-keittiökalusteisiin sopivaksi suunniteltu mallisto, valmistus ja huolto Siemensiltä.

Leonard-malliston vahvuutena on lyömätön hinta-laatusuhde. Parhaana esimerkkinä toimii lasikeraamiset liesitasot – vastaavia ominaisuuksia löytyy yleensä vain kalliimman hintatason tuotteista. Vain Noblessa-keittiökalusteisiin sopivaksi suunniteltu mallisto, valmistus ja huolto Electroluxilta.

Noblessan noin 2000 euron hintainen kodinkonepaketti

Peruspaketti ~2000 €

 • induktioliesi Progress PAI6001F
 • uuni Progress PBP23101X
 • integroitava astianpesukone Leonard LV1526
 • integroitava jääkaappipakastin Leonard LKG1843
Noblessan noin 3000 euron hintainen kodinkonepaketti

Peruspaketti ~3000 €

 • induktioliesi Junker JI36BT54
 • uuni Junker JF4377060
 • integroitava astianpesukone Junker JS15VN92
 • integroitava jääkaappipakastin Progress PKG1845
Noblessan noin 4000 euron hintainen kodinkonepaketti

Luksuspaketti ~ 4000 €

 • induktioliesi Progress PAI6205E
 • uuni Progress PBP43102X
 • integroitava astianpesukone Progress PVX1571
 • integroitava jääkaappi Progress PK1804
 • integroitava pakastin Progress PG1804