Keittiön ostajalle valikoima kodinkoneita pakettihintaan! Tutustu nyt »

Kodinkoneidemme salaisuudet

Keittiökalusteet ja kodinkoneet kuuluvat tiiviisti yhteen – kumpikaan ei yksin ole toimiva ratkaisu. Samalla se myös tarkoittaa, että kalusteiden tulee olla yhteensopivia niihin sijoitettavien kodinkoneiden kanssa. Kalusteiden rungot mitoitetaan kodinkoneille sopiviksi: esimerkiksi uuni tarvitsee ympärilleen lämpösuojan, liesitaso kosteussuojan ja kylmälaitteiden ympärille tarvitaan tilaa ilmankiertoon. Keittiön hankinta monimutkaistuu, mikäli hintaedun vuoksi laitteita hankitaan eri paikoista. Ostaja joutuu tällöin itse selvittämään laitteiden yhteensopivuuden kalusterunkoihin sekä järjestämään laitteiden toimitukset.

Noblessa tarjoaa juuri tähän ongelmaan ainutlaatuisen ratkaisun omalla Keittiöpaketillaan, johon kuuluvat kaikki keittiössä tarvittavat, kuten esimerkiksi kalusteet, uuni, keittotaso, astianpesukone, liesikupu, kylmälaitteet, altaat ja valot. Noblessan Keittiöpaketilla on kaksi selkeää etua: yhteensopivuus sekä yhteinen toimitus kaikissa tapauksissa! Lisäetuna on edullinen hinta.

Tämän kaiken mahdollistaa Noblessan Verlin-tehtaalta tulevien kodinkoneiden suuri toimitusmäärä. Sieltä lastataan keittiökalusteiden mukaan 5 000 kodinkonetta päivässä. Niinpä esimerkiksi Rovaniemelle toimitettavan keittiön mukaan lastataan aina siihen tilatut kodinkoneet.

Tehtaan kodinkoneiden tarve 660 000 keittiöön vuodessa takaa Noblessan tarjoaman edullisen hintatason. Näin ollen on aivan sama, minkä hintaluokan laitteen asiakas valitsee tai valitseeko hän useamman valmistajan laitteita samaan keittiöön. Leonard, Progress ja Junker ovat tehtaan omia merkkejä, joiden valmistajana ovat Electrolux ja Siemens. Lisäksi saatavana on muiden eurooppalaisten valmistajien merkkejä, kuten esimerkiksi Elica, Faber, Airforce ja nyt myös huippubrändi AEG.

Nämä kaikki laatukeittiömerkit ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös lisälaitteet sekä huolto toimivat Suomessa. Ei siis ole mikään ihme, että Noblessan keittiöt toimitetaan useimmiten yhdessä tehtaan kodinkoneiden kanssa.

Kodinkoneet kolmella budjetilla

Kodinkoneemme on valmistettu yhteensopiviksi kalusteisiimme, ja ne toimitetaan aina yhdessä kalustetilauksen kanssa. Näin säästämme aikaa ja vaivaa. Tämän edun tarjoamme suoraan eteenpäin asiakkaillemme Noblessa-keittiöpakettihintana!

Progress-kodinkoneet ovat ruostumatonta terästä ja ne on käsitelty antisormenjälkipinnoitteella. Näin ollen sormen- tai kädenjäljet pinnoilla ovat menneisyyttä ja keittiösi kiiltää! Muita Progress-laitteiden ominaisuuksia: energian säästö, suuri tilavuus, pyrolyysi, elektroninen ohjaus ja kosketusnäppäimistö, täyslasiovet ja teleskooppivaunut. Lisäksi vain Noblessa-keittiökalusteisiin sopivaksi suunniteltu mallisto, valmistus ja huolto Electroluxilta.

Junker-koneiden vahvuutena on nopeus koskien sitten induktiotekniikkaa ja nopeaa kuumennusta vaativaa ruoanvalmistusta tai astiapesukoneen Vario Speed -toimintoa, joka lyhentää pesuaikaa aina 50 prosenttiin saakka. Lisäksi vain Noblessa-keittiökalusteisiin sopivaksi suunniteltu mallisto, valmistus ja huolto Siemensiltä.

Leonard-malliston vahvuutena on lyömätön hinta-laatusuhde. Parhaana esimerkkinä toimii lasikeraamiset liesitasot – vastaavia ominaisuuksia löytyy yleensä vain kalliimman hintatason tuotteista. Vain Noblessa-keittiökalusteisiin sopivaksi suunniteltu mallisto, valmistus ja huolto Electroluxilta.

Peruspaketti ~2000 €

Induktioliesi Progress PAI6000F, uuni Progress PBP23100X, integroitava astianpesukone Leonard LV1526, integroitava jääkaappipakastin Leonard LKG1843.

Peruspaketti ~3000 €

Induktioliesi Progress PAI6000F, uuni Progress PBP23100X, integroitava astianpesukone Leonard LV1526, integroitava jääkaappipakastin Leonard LKG1843.

Luksuspaketti ~ 4000 €

Induktioliesi Progress PAI6106E, uuni Progress PBP43100X, integroitava astianpesukone Progress PVX1571, integroitava jääkaappi Progress PK1803, integroitava pakastin Progress PG1803.