Kodinhoitohuone

Tee arkesi sujuvaksi käytännöllisellä kodinhoitohuoneella! Monet tarpeelliset tavarat päätyvät tilanpuutteen vuoksi helposti täyttämään kaappeja tai pölyttymään kellariin, mutta kodinhoitohuoneemme nerokkaat tilaratkaisut tuovat avun tähänkin pulmaan.

Kodinhoitohuone kokoaa päivittäin käyttämäsi tavarat ja kodinkoneet helposti yhteen paikkaan, ja monipuoliset hyllyratkaisumme pitävät kaiken kätevästi käden ulottuvilla ja siistissä järjestyksessä. Siivoustarvikkeet ja -tuotteet sekä pesukoneet ja pyykin käsittelyyn liittyvät tuotteet löytävät kodinhoitohuoneessa oman paikkansa.

noblessa-kodinhoitohuone-laser427-980x650.jpg

Runkoratkaisumme tuovat pesukoneen ja säilytyshyllyt oikealle työskentelykorkeudelle, jolloin sinun ei tarvitse kumarrella ja rasittaa selkääsi. Muokattavat säilytysratkaisut piilottavat pikkutavarat siististi silloin, kun et tarvitse niitä, ja lisäratkaisuilla tuot kodinhoitohuoneessa pieneenkin tilaan enemmän säilytysmahdollisuuksia.

noblessa-kodinhoitohuone-touch334-980x650.jpg

Esimerkiksi perusyksikkö Presto-vetopöydällä tarjoaa lisää työtilaa silloin, kun sitä tarvitset. Hyllyistä irrotettavat pyykkikorit helpottavat pyykin lajittelua, ja pesukoneen alle rakennettu runko on varustettu turvallisilla, TÜV-sertifioiduilla metallikiskoilla, jotka pitävät pesukoneen paikoillaan linkouksenkin ajan.