Rahoitustarjous: 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa. »

Suosikkikeittiöt kolmella tyylillä

Noblessa-keittiöt tunnetaan testatusta laadusta ja ajattoman tyylikkäistä kalusteista. Laaja valikoimamme tuo vaihtoehtoja keittiön sisustukseen niin skandinaavisen tyylin, modernin ilmeen kuin rennon maalaisromanttisenkin tunnelman ystäville.

Alla muutama esimerkki mallistomme eri tyylisuunnista. Kaikki kuosit ja vaihtoehdot löydät mallistohausta.

Skandinaaviset keittiöt

Skandinaavinen sisustus ihastuttaa minimalistisella ja luonnonläheisellä tyylikkyydellään. Mallistomme skandinaaviseen tyyliin sopivia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Rivan kauniin ruskea pähkinäkuosi ja Structura-malliston musta Nero-tammikuosi. Rosoisemman tyylin ystäville sopivat erilaiset betoni- ja kivikuosit, joissa on 3D-tekniikalla luotu kolmiulotteinen pinta.

Modernit keittiöt

Modernissa keittiössä korostuu ajattoman näyttävä tyyli ja selkeä linjakkuus. Valitse kaapistoihin säihkyvän korkeakiiltoisia pintoja, metallin hohtoa tai marmorikuosien ylellisyyttä. Voit yhdistellä erilaisia malleja aina teollisen tyylin Inox-teräskuosista Touch-kaappien pehmeisiin mattapintoihin.

Maalaisromanttiset keittiöt

Maalaisromanttisissa keittiöissä kodikas tunnelma syntyy perinteisen muotokielen modernista tulkinnasta. Maalaishenkinen mallisto tuo kaapistoihin valinnanvaraa koristeellisista yksityiskohdista pelkistetympiin kehysoviin. Neutraalit sävyt ja vaaleat puukuosit luovat keittiöön klassisen kauniin sisustuksen.

Vetimetön keittiö Line N

Suomalaisten suosikkikeittiöksi noussut Line N on tyylikkään vetimetön keittiö. Vetimettömät kaapistot luovat tilaan linjakkuutta ja pitävät avoimet tilat harmonisen yhtenäisinä. Moderni keittiöteknologia, laaja lisävarustevalikoima ja vetimetön estetiikka yhdistyvät tehden tästä keittiöstä unohtumattoman. Line N – se aito vetimetön keittiö!

Color Concept tuo väriä keittiöön

Color Concept -mallistomme sisältää trendisävyjä sekä kivi-, puu- ja metallikuoseja. Samoilla kuoseilla saat myös hyllyt, välitilapaneelit, työtasot, lisäsivut ja seinäkaapit, joten yhdistelmien mahdollisuudet yhdessä muiden ovimalliemme kanssa ovat rajattomat!