Nyt saat ostoksillesi 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa OP-rahoituksella »

Suosikkikeittiöt kolmella tyylillä

Noblessa-keittiöiden vuoden 2019 mallisto tuo mukanaan tyylikkäitä uutuuksia kolmella eri tyylillä. Valitse harmoninen ja luonnonmukainen skandinaavinen tyyli, tuo linjakkuutta keittiöösi modernilla mallistolla tai kiinnitä huomio yksityiskohtiin maalaisromanttisten keittiöiden kiinnostavilla kuoseilla.

Skandinaaviset keittiöt

Skandinaaviseen makuun sopivissa keittiöissä jännittävät pinnat ja luonnonläheisyys ovat pääosassa. Valitse keittiön ovimalliksi esimerkiksi Stoneart-liuskekivikuosi, jossa on 3D-tekniikalla luotu kolmiulotteinen ja uskomattoman aidon näköinen pinta. Puupintojen suosijat valitsevat keittiöönsä esimerkiksi Structura-malliston tammikuosin.

Modernit keittiöt

Noblessan modernit keittiöt sopivat vaativaankin makuun. Teramo- ja Carrara-marmorikuosit tuovat keittiöösi ripauksen luksusta, ja Inox-keittiön teollinen ilme vetoaa urbaanin industrial-tyylin ystäviin. Jos haluat keittiöösi säihkyvää kiiltoa ja helposti puhtaana pidettäviä pintoja, valitse korkeakiiltoinen Lux-ovimallisto tai ultrakorkeakiiltoinen Focus-mallisto. Moderni keittiö voi olla muutakin kuin valkoinen. Touch-malliston pehmeät pinnat sävyttävät keittiösi kauniin vedensiniseksi tai tyylikkään liuskekiven harmaaksi.

Maalaisromanttiset keittiöt

Käytännöllinen ja lämminhenkinen keittiö kokoaa perheen kokkaajat saman saarekkeen ympärille. Maalaisromanttisissa keittiöissä luonnonläheiset tammikuosit yhdistyvät perinteisiin ovimalleihin ja kekseliäisiin yksityiskohtiin. Flair-kuosi luo keittiöösi kotoisan tunnelman kermanvaalean norsunluun sävyssä, yhdistettynä hauskoihin valurautanuppeihin. Credo-malliston suoraviivaiset kehysovet sopivat klassiseen maalaiskeittiön tyyliin.

Color Concept – iloisempia, raikkaampia ja rohkeampia keittiöitä!

Color Concept -mallistomme sisältää trendisävyjä sekä kivi-, puu- ja metallikuoseja. Samoilla kuoseilla löytyvät myös hyllyt, välitilapaneelit, työtasot, lisäsivut ja seinäkaapit, joten yhdistelmien mahdollisuudet yhdessä muiden ovimalliemme kanssa ovat rajattomat! Lisäksi näihin väreihin voidaan yhdistää 17 eri runkoväriämme. Siis lukematon määrä eri vaihtoehtoja pukea keittiösi värikkääksi!