Valikko

Mallisto

Markkinajohtajan asemassa on haasteellista aina pysyä edelläkävijänä, jatkaa omaa kehitystään ja tuoda markkinoille uutuuksia, joista asiakkaat hyötyvät. Asemaansa vahvistaakseen Noblessa mullistaa uudella 2018 -mallistollaan keittiömitoitukset perin pohjin – onhan eurooppalaisten keskipituus kasvanut selvästi hyvien elinolosuhteiden ja terveellisen ruokavalion ansiosta. Suomalaisen Finrisk-tutkimuksen mukaan nuoret ja 25–34-vuotiaat suomalaiset ovat jopa 2–3 cm pidempiä kuin aiemmat ikäluokat.

Noblessan mallisto laajenee entisten Standard- ja Line N -runkojen lisäksi uusilla XL-runkotuotteilla, jotka on suunniteltu sopimaan kasvaneille keskipituuksille, eli 160–195 cm pituisille käyttäjille. Runkokorkeus näissä uusissa XL-rungoissa on 7,2 cm korkeampi, mikä käytännössä tarkoittaa jopa 10 prosentin lisäystä säilytystilaan.

Uudet mitoitukset eivät kuitenkaan ole vain se ainoa syy siihen, miksi ”Noblessa kirjoittaa suomalaiset keittokirjat uusiksi”. Lyhyellä ajanjaksolla, vain seitsemän vuoden aikana, suomalaiset keittiöalan ammattilaiset ovat avanneet 30 Noblessa-studiota etelärannikolta Espoosta alkaen aina Rovaniemelle saakka. Oma yrittäjyys on ollut menestyksen kulmakivenä. Sen voimin on satsattu täydelliseen asiakaspalveluun, tarvekartoituksesta mittakäyntiin ja jopa täydelliseen huoneistoremonttiin saakka. Kasvava osa Noblessaa ovat myös täydellisesti toteutetut projektitoimitukset.

Uutuusmallien saapuessa uusiutuvat myös keittiömyymälämme esitellen laajasti viimeisintä eurooppalaista keittiökehitystä. Noblessa marssittaa esiin yhdeksän uutta ovimallia, viisi uutta Color Concept -kuosia käytettäväksi eri elementeissä ja ovissa, yksitoista uutta työtasomallia, viisitoista uutta lisäsivua sekä yhdeksäntoista uutta vedinmallia. Noblessan värimaailma luo ehdottomasti uusia inspiraatioita. Harmaa liuskekivikuosi, harmaa keramiikkakuosi, vaalea betonikuosi, naarmutettu teräskuosi, ruoste-look, voimakkaat Timber- ja Havelland-tammikuosit sekä upea klassinen Sylt-ovimalli ovat saatavana nyt myös trendikkäästi mustana.

Xtra-työtason laminaattipinnan vahvistuminen 50 prosentilla mullistaa sen käytön. Työtason kosteutta ehkäisevä kerrosrakenne mahdollistaa huullettujen altaiden asennuksen paikan päällä. Mainio Stone-Art korkeapainelaminaattinen ovi sopii mainiosti loma-asuntoihin Suomen talvisissa olosuhteissa.

Keittiöiden varustevalikoimat jatkavat kasvuaan noudattaen pienentyvien asuintilojen luomaa trendiä ja tehostaen säilytystilojen toimivuutta.

Lopuksi esittelemme tehtaan oman kodinkonevalikoiman – ennestään tuttujen Leonardin, Progressin, Junkerin ja Boschin ohella – laajentuneen huippubrändin AEG:n laitteilla. Tämä korostaa entisestään Noblessan ainutlaatuista toimintaa mitoittaa asiakkaalle yksilöllisesti sopivat keittiökaapit, kodinkoneet, altaat ja liesikuvut, sekä toimittaa ne aina yhdellä kertaa!

Nöyränä, mutta ylpeänä esittelemme teille hengästyttävän monipuolisen ja huippulaadukkaan 2018 -mallistomme!

Takaisin ylös