Laatu ja ympäristö

Kestävää keittiövalmistusta

PEFC-sertifikaatti vahvistaa, että keittiöiden valmistuksessa käytetään kestävästi hoidetuista metsistä ja valvotuista kohteista saatavaa puuta. Noblessan valmistaja nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co. KG on ensimmäinen keittiövalmistaja, jolle on myönnetty PEFC-sertifikaatti.

Sertifikaatit

QM ja UM sertifikaatit ohjaavat asiakaslähtöisyyttä ja prosessien laadun osalta tuotteiden ja suunnittelun vaatimuksia sekä tyytyväisyyttä. Ne ovat maailmanlaajuisesti tunnustettuja ympäristöjärjestelmien hallintajärjestelmien sertifioituja standardeja.

LGA sertifikaatti – saksalainen Möbelprüfinstitut LGA, Nürnberg (Huonekalututkimusinstituutti LGA, Nürnberg) on tarkastanut malliston turvallisuuden. Tuloksena myönnetty GS sinetti todistaa, että vaatimukset koskien käyttömukavuutta, kantavuutta, materiaalien tasaisuutta ja turvallisuutta on saavutettu täysimääräisesti.

Goldenes M – DGM [Deutsche Gütegemeinschaft Möbel – (saksalainen huonekalujen laatumerkki)] on testannut nobilian RAL-GZ 430 mukaisesti ja myöntänyt sen perusteella RAL-laatumerkin ”Golden M”. Näin varmistetaan, että jokainen tehtaalta lähtevä keittiö noudattaa tämän hetkisiä markkinoiden laatuvaatimuksia ja standardeja.

PEFC vahvistaa, että nobilian keittiökalusteiden tuotannossa käyttämä puu on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja valvotuista metsistä. PEFC = Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes.