Valikko

Noblessan kodinkoneiden salaisuudet

Kodinkoneemme on valmistettu 100 % yhteensopiviksi kalusteisiimme ja parasta on, että ne toimitetaan aina samaan aikaan kalustetilauksen kanssa. Näin säästämme aikaa ja vaivaa - ja tämän edun tarjoamme suoraan eteenpäin asiakkaillemme Noblessa-keittiöpakettihintana!

Progress

Progressin liesi

Progress-kodinkoneet ovat ruostumatonta terästä ja ne on käsitelty antisormenjälkipinnoitteella - sormen- tai kädenjäljet pinnoilla ovat menneisyyttä ja keittiösi kiiltää.

Muita Progress-laitteiden ominaisuuksia:

  • energian säästö
  • suuri tilavuus
  • pyrolyysi
  • elektroninen ohjaus ja kosketusnäppäimistö
  • täyslasiovet

Vain meidän keittiökalusteisiimme sopivaksi suunniteltu mallisto, valmistus ja huolto Electrolux.

Junker

Junkerin tiskikone

Junker-kodinkoneiden vahvuutena on nopeus - oli sitten kyseessä induktiotekniikka ja nopeaa kuumennusta vaativa ruuanvalmistus tai astianpesukoneen Vario Speed -toiminto, joka lyhentää pesuaikaa aina 50 %:iin saakka.

Vain meidän keittiökalusteisiimme sopivaksi suunniteltu mallisto, valmistus ja huolto B/S/H Kodinkoneet.

Siemens

Siemens-kodinkoneet avaavat sinulle mahdollisuuksia.

Siemens kehittää uutta ja älykästä tekniikkaa sekä innovaatioita jatkuvasti vastatakseen tulevaisuuden ekonomisiin, sosiaalisiin ja ympäristöä koskeviin haasteisiin.

Siemens-tuotemerkki rakentuu perustajansa Werner von Siemensin ajattoman vision ympärille: ”Kehitys ihmiskunnan palveluksessa”. Siemens-kodinkoneet vievät omalta osaltaan visiota eteenpäin. Siemens ei vain valmista kodinkoneita vaan luo mahdollisuuksia.

Älykkäiden ja tulevaisuuteen suuntautuvien visioiden avulla Siemens luo edellytykset uusille tulevaisuuden innovaatioille. Haasteena on viedä kehitystä eteenpäin ja inspiroitua olemassa olevasta. Saksalainen insinööritaito sekä erinomainen ja luotettava suorituskyky vakuuttavat, samoin kuin selkeä ja puhdas estetiikka.

Bosch

Bosch tarjoaa laajan valikoiman luotettavia ja kestäviä kodinkoneita. Voimakas keskittyminen tuotteiden hyödyllisyyteen ja tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa ovat tehneet Boschista yhden Euroopan johtavista kodinkoneiden valmistajista.

Bosch-kodinkoneet toimivat tehokkaasti ja ovat käyttömukavuudeltaan alan huippua. Ensiluokkainen laatu saadaan aikaan tasokkaiden materiaalien ja osaavan työn avulla. Bosch-tuotefilosofia perustuu tyylikkyyteen ja arvon säilyttämiseen pitkällä aikavälillä.

Tärkeintä ovat aina laatu, tekninen osaaminen, elämänlaatu, ympäristönsuojelu ja vastuullisuus. Vastuu ihmisistä, yhteisöistä ja ympäristöstä on Boschille tärkeä periaate, joka ohjaa kaikkea tuotteiden ja palveluiden kehittämistä.

Takaisin ylös