Keittiömestarin blogi: Tunnelmia PRO-gaalasta 31.1.2019

Vietin tammikuun viimeisen päivän ravintola-alan huippuammattilaisten seurassa. Kyseessä oli Aromi-lehden järjestämä PRO-gaala, ”ravintola-alan Oscarit”, jossa jaettiin tunnustuspalkinnot alan parhaimmille ammattilaisille. Tapahtumapaikkana toimi upea Finlandia-talo, johon kerääntyi 684 henkeä juhlistamaan ammattitaitoa.
Tunnustuspalkintojen eri sarjoja oli 15. Itse olin ehdolla ravintolan kokki -kategoriassa kahden muun nuoren naisen kanssa. Olikin erittäin hienoa, että juuri tässä kategoriassa kaikki ehdokkaat olivat naisia! Liian usein ravintolan keittiössä työskentely mielletään vain miesten hommaksi. Voitto ei tällä kertaa osunut omalle kohdalleni, mutta jo se, että alan toimijat olivat äänestäneet minut ehdolle, oli minulle huikea saavutus! Enkä huonolle hävinnyt, sillä sarjan voittaja Katri Mannermaa on ravintola-alan rautainen ammattilainen, jolla on asenne kohdillaan. Oli ilo saada tutustua häneen.
Oli myös hienoa huomata, että yli puolet palkinnoista päätyivät pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Kyllä ammattitaitoa ja hienoja ravintolakonsepteja löytyy ihan koko Suomesta!
Katso lisää gaalatunnelmia osoitteesta: https://propalkinnot.fi/
Kaikki kirjoitukset
- Reseptivideon kuvaukset20.1.2021
- Raputacot7.1.2021
- Toimiva keittiö29.12.2020
- Lime-silakkarullat18.12.2020
- Kookosmarengit18.12.2020
- Vuoden ensimmäinen myymälävierailu18.11.2020
- Mansikka-pitaija-britakakku16.11.2020
- Tomaattinen kanacurry10.11.2020
- Ravintolasurffausta Tampereella22.10.2020
- Lakritsinen punajuuripannacotta2.10.2020
- Kuinka päädyin yrittäjäksi18.9.2020
- Raakamakkarat fenkolipaistoksella ja granaattiomena-vinegretellä7.9.2020
- Stressitön kesä19.8.2020
- Perunaletut lehtikaali-kantarellipaistoksella ja uppomunalla11.8.2020
- Kirsikka-valkosuklaatiramisu13.7.2020
- Kesän herkut7.7.2020
- Nokkosgnocchit26.6.2020
- Paluu vanhojen harrastusten pariin20.6.2020
- Kevään ensisato metsästä17.5.2020
- Paistettua siikaa hernepyreellä ja parsalla15.5.2020
- Pitkään odotettu road trip Uudessa-Seelannissa20.3.2020
- Sinisimpukat valkoviinissä10.3.2020
- Kesätyön loppumetreillä23.2.2020
- Seesaminen banaanileipä16.2.2020
- Kuulumiset Uudesta-Seelannista19.1.2020
- Confit-lohta ja voikastiketta fenkoli-purjopaistoksella12.1.2020
- Kohteena Uusi-Seelanti15.12.2019
- Chilibataattikeitto lehtikaalisipseillä8.12.2019
- Punajuuri-suklaakakku17.11.2019
- Kombucha10.11.2019
- Vaniljakurpitsarisotto27.10.2019
- Viinimatkalla Budapestissä20.10.2019
- Jättirapu-papupaistos15.9.2019
- Porin ja Rauman pintxo-kisat8.9.2019
- Bibimbap25.8.2019
- Kesän maut käyttöön vuoden ympäri18.8.2019
- Turistina Suomessa14.7.2019
- Knafeh7.7.2019
- Kuusenkerkkää ja vadelmaa23.6.2019
- Villiyrtit ovat ilmaista herkkua16.6.2019
- Sous Viden ABC19.5.2019
- Vietnamilaiset kesärullat12.5.2019
- Parsa-tartaletti21.4.2019
- Hyönteisruoka rohkeasti kokeiluun14.4.2019
- Välipalapatukat15.3.2019
- Nuorten Kokkien SM-kisat Tampereella 201911.3.2019
- Tunnelmia PRO-gaalasta 31.1.201911.2.2019
- Shakshuka4.2.2019
- Matkaterveiset Israelista21.1.2019
- Sitruunaruoho-limeposset ja karpalo-pistaasibiscotti9.1.2019
- Kokonaisena kypsennetty klementiinikananpoika22.12.2018
- Miksi kannattaa suosia keittiön XL-mitoitusta?15.12.2018
- Lampaankare portviinikastikkeella ja minttuperunapyreellä14.10.2018
- Nuorten Kokkien MM-kisat Taiwanissa13.10.2018
- Jokirapu-orzo-pasta12.9.2018
- Valmistautuminen nuorten kokkien MM-kilpailuihin6.9.2018
- Favetta-ciabatat15.8.2018
- Noblessan keittiömestari Emmiina Lehtonen: Intohimona ruoanlaitto1.8.2018