”Korkea laatu tuo jatkuvuutta”

Esittelyssä Noblessa-kauppias Antti Willström, Hyvinkää

Kun vierailin Noblessan tehtaalla ensi kertaa, laatupäällikkö Frank Diestel sanoi: "Kun kyse on laadusta, emme tee kompromisseja". Tässä lauseessa kiteytyy yksi syy siihen, miksi yli puolet uusista asiakkaistamme tulee suositusten perusteella hankkimaan Noblessa-keittiön.

Suunnittelussa on tärkeää, että olemassa olevaan tilaan saadaan mahdollisimman toimiva ja asiakkaan tarpeet huomioiva keittiökokonaisuus. Noblessan tyylikäs, laaja-alainen ja monipuolinen mallisto mahdollistavat yksilöllisen suunnittelun jokaista yksityiskohtaa myöten.

Voin omasta kokemuksestani todeta tehtaan jatkuvan panostuksen uutuuksien kehittelyyn kannattaneen: Mallistoon tulee vuosittain uusimpien trendien mukaisia värejä, tasomalleja sekä teknisiä ratkaisuja. Myös tästä olemme saaneet paljon positiivista palautetta; meiltä löytyy aina jotain uutta ja erilaista.

Kaikki me Noblessa-kauppiaat olemme itsenäisiä yrittäjiä ja sataprosenttisesti vastuussa omasta toiminnastamme ja tarjoamistamme palveluista. Parasta on, että tarjoamme asiakkaillemme Noblessa-keittiöt suoraan Saksan tehtaalta – ilman välikäsiä.

– Kauppias Antti Willström, Hyvinkää

Noblessa-kauppias Antti Willström

Asennuksen nopeutta, helppoutta ja varmuutta

Olen asentanut jo satoja Noblessa-keittiöitä ja todennut, että niiden asennusaika on selvästi lyhyempi kuin muiden markkinoilla olevien keittiöiden. Asentajalle se on huomattavasti helpompi ratkaisu ja tuo asiakkaalle selvää rahansäästöä.

Toimitusvarmuus: Kun oikean kokoiset kalusteet ja koneet toimitetaan oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan, asennus saadaan suoritettua ennalta sovitussa aikataulussa.

Tarkka suunnittelu: Suunnitelmat on tehty tarkasti tilaan sopiviksi, jolloin asennuspaikalla tehtäviä muutoksia ei tarvita. Suunnitelma käydään lävitse vielä suunnittelijan kanssa ennen asennusta.

Valmiusaste: Tukevia ja valmiiksi kasattuja runkoja on helppo käsitellä asennuskohteessa. Valmiiksi asennetut mekanismit ja ovet helpottavat toteutusta varmistaen, että kaikki toimii alusta loppuun asti suunnitelman mukaisesti.

– Asentaja Mikko Aalto, Hyvinkää

Asentaja Mikko Aalto

Noblessa-keittiöiden 7 lupausta

Paras hinta-laatusuhde

Markkinoiden ylivoimaisesti paras hinta-laatusuhde.

Monipuolisin valikoima

Kokonaisvalikoima sisältää 107 ovimallia, 82 vedinmallia, 17 runkosävyä, 46 työtasoa, 20 välitilapaneelia...

Yksilöllinen

Asiakaskohtaisesti mitoitetut kalusteiden ja tasojen korkeudet.

Hankinnan helppous

Täydellinen keittiöpaketti kodinkoneineen samasta paikasta – neuvottelet vain yhden myyjän kanssa.

Laatutestattu

Jokainen kaluste, hela tai muu komponentti testataan monivaiheisella menetelmällä, kestävyysrajana 15 vuoden vähimmäiselinkaari.

Takuuvarmat ja täydelliset toimitukset

Yhdellä toimituskerralla keittiökalusteet, kodinkoneet, altaat ja valaisimet luvattuna ajankohtana.

Lyhyin asennusaika

Superrungon ansiosta kalusteet toimitetaan kasattuina, heti asennusvalmiina – myös koristelistat.

Takaisin ylös