Valikko

Noblessa mukana Mikkelin asuntomessuilla

Noblessa-keittiöt osallistuu tänäkin kesänä Suomen suurimpaan asumisen tapahtumaan. Asuntomessut järjestetään tällä kertaa Mikkelissä 14.7.–13.8. Noblessan ammattiosaajat ovat olleet mukana esimerkiksi kohteessa 18 sijaitsevan Casa WelliKulho -talon kokonaisvaltaisessa sisustamisessa.

Hyödynnä Line N -messuetu!

Asuntomessujen kunniaksi Noblessa tarjoaa rahanarvoisen Line N -messuedun. Messuetu on voimassa kaikissa Noblessa-myymälöissä 31.8.2017 asti. Tarkemmat tiedot saat lähimmästä Noblessa-myymälästä. Hae samalla myös ilmainen asuntomessuopas!

Casa WelliKulho

Rakentajapariskunta Heidi Kelho ja Timo Welsby ihastuivat Noblessan Line N -mallistoon, josta on muodostunut Suomen suosituin vetimetön keittiö. Casa WelliKulhossa keittiö toteutettiin mattavalkoisilla Touch-ovilla, tammimassiivi- ja kvartsitasoilla sekä Boschin ja Progressin kodinkoneilla.

- Line N -keittiö toimii meillä loistavasti komentokeskuksena, josta avautuvat näkymät hyvin avaraan ruokailutilaan ja alempana sijaitsevaan olohuoneeseen sekä talon sisäänkäyntiin, Heidi Kelho toteaa.

Suunnittelija Petri Nummikaria Kelho haluaa kiittää myös tehokkaan keittiön lyhyistä välimatkoista.

- Talo on suunniteltu aktiiviselle ja liikunnalliselle perheelle. Kaikki lapsemme ovat kovia urheilemaan, ja siksi olemme pyrkineet löytämään monipuoliset ja mahdollisimman helppokäyttöiset säilytysratkaisut, Timo Welsby sanoo.

Säilytykseen erinomaisesti sopivat ratkaisut on toteuttanut Noblessan partneri Stirpe Oy. Kokonaisuuteen kuuluu kaikkiaan yhdeksän eri säilytysryhmää eri puolilla taloa. Liukuovikomerot on varusteltu Simply-kehyksillä ja lumivalkoisilla laseilla läpi koko talon. Urheiluvarusteiden runsauden tuoman haasteen vuoksi niiden tilankäyttö on maksimoitu erilaisilla hylly-, kori-, laatikosto- ja tankoratkaisuilla. Nerokas ratkaisu on heti sisäänkäynnin yhteyteen sijoitetut, perheenjäsenten nimillä varustetut, omat komerot.

Itse talo on energiatehokas kivitalo. Vaaleat pinnat yhdistettynä lämpimään tammeen ja siellä täällä esiintyviin tummiin sävyihin on harkittu kokonaisuus. Ripauksen luksusta tarjoaa ulkona sijaitseva uima-allas allastaloineen.

MinunVALO

Noblessan toinen kohde Asuntomessuilla on kohteessa 24 sijaitseva MinunVALO, joka on varsin mielenkiintoinen Loft-talo. Uudenlaisen teräsrakennustekniikan ansiosta on talon jokaisessa huoneessa huonekorkeutena vähintään 3,5 metriä. Näin ollen suunnittelija Anita Koposen valitsema Noblessan keittiö nousee hienosti esiin.

Myös tässä kohteessa koko keittiö kaapistoineen ja saarekkeineen on toteutettu Line N -malliston Touch-ovilla - tällä kertaa tosin supermattamustana. Line N -mallistossa on kaikkiaan 37 eri ovivaihtoehtoa sekä niihin sopivia vedinkaukaloprofiileja yhdeksän erisävyisenä. Profiilien yhtenäisen linjan säilymisen niin pöytäkaapeissa kuin komeroissakin takaavat Line N -malliston omat runkovaihtoehdot, joita on yli 500.

Takaisin ylös