Etusivu

Tarvekartoitus

Katse kohti unelmakeittiötä

Ammattitaitoisen myyjän kanssa tehty kartoitus kattaa omat toiveesi ja visiosi keittiön ulkoasusta. Myyjä osaa tarjota vaihtoehtoja, joita et välttämättä itse tule ajatelleeksi.

Käyttötarkoitus? Keittiö voi toimia vain käytännöllisenä tilana tai juhlien keskipisteenä, jolloin saareke tai niemeke saattaa tulla kysymykseen.

Käyttäjät? Mikäli käyttäjillä on suuri pituusero, tulee keittiöön suunnitella eri korkuisia työskentelytasoja – Noblessalta löydät neljä pöytäkaappien korkeutta. Pohdi myös, mihin kaikki istuvat syödessään. Jos perhe on suuri, voitte miettiä tarvetta kahdelle astianpesukoneelle.

Intohimoinen kotikokki vai pakasteiden lämmittäjä? Et ehkä tarvitse luksuskodinkoneita, mikäli niille ei ole käyttöä. Varaa säilytys- ja kylmätilaa sen mukaan, käytätkö elintarvikkeita, joiden käyttöaika on lyhyt vai pitkä.

Leipurimestari? Leipomisessa tarvitaan yllättävän paljon pienkoneita ja niille on hyvä varata käden ulottuvilta säilytystilaa. Isojen leivonta-astioiden pesu vaatii myös ison ja syvän tiskialtaan.

Koneet piiloon? Jää- ja pakastinkaapit sekä astianpesukone voidaan integroida huomaamattomiksi. Aamiaiskaappi kätkee sisäänsä esimerkiksi kahvinkeittimen, vedenkeittimen ja leivänpaahtimen.

Ulkoasu? Noblessan valikoimista löydät 72 peruskuosia, 38 vetimetöntä Line N -ovikuosia, 14 runkoväriä, 44 työtasokuosia ja 64 vedinmallia.

Anu Permala ja asiakas suunnittelemassa keittiötä
Lohjan myymälän myymäläpäällikkö Anu Permala suunnittelee unelmakeittiötä asiakkaalleen.

Maksuton suunnittelu ja mittaus

Kokkausvalmis Chalet-keittiö 8400 € * Hinta sisältää kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan ja liesikuvun.
Chalet valkoinen Chalet norsunluu Chalet hiekka
Maalaishenkisessä Chalet-ovessa on kolme värivaihtoehtoa: valkoinen, norsunluu ja hiekka. Klikkaa ovea ja vaihda keittiön väriä!

Unelmista käytäntöön

Keittiösuunnittelu on palapeli, joka koostuu tuhansista tekijöistä. Suunnittelemme ja toteutamme teille ergonomisesti sopivan keittiön henkilökohtaisine mitoituksineen.

Kokkausvalmiit keittiöt -40 %
Kampanja on voimassa 2.11.2018 asti ja koskee vain uusia tilauksia.

Keittiöpaketti

Täydellinen keittiöpaketti yhdestä paikasta

Kokkausvalmis Focus-keittiö 7800 € * Hinta sisältää kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan ja liesikuvun.
Kokkausvalmiit keittiöt -40 %

Kattava mallisto kodinkoneita

Progress, Leonard, Junker, Elica, Airforce, Faber, AEG

Kodinkoneet tulevat aina samassa toimituksessa niille valmiiksi mitoitettujen kaappien kanssa! Leonard, Progress ja Junker ovat tehtaamme omia merkkejä, jotka valmistaa Electrolux ja Siemens. Lisäksi saatavana ovat eurooppalaiset merkit: Elica, Faber, Airforce ja AEG.

Toimitus

Kokkausvalmis Fashion-keittiö 6400 € * Hinta sisältää kaapistot, työtasot,
kodinkoneet, altaan ja liesikuvun.

Takuuvarma toimitus

Keittiösi toimitetaan sovitun aikataulun mukaisesti yhtenä kokonaistoimituksena yhteistyössä suomalaisen Niemi Palvelut Oy:n kanssa. Kokonaisaika Saksasta kotiovellesi on 4–6 viikkoa.

Noblessa-keittiötä kannetaan ulos Niemen kuljetusautosta Niemen reippaat miehet kantavat Noblessa-keittiön pakettia
Keittiöt toimitetaan Saksasta suoraan Niemen lähimpään logistiikkavarastoon, josta jatkokuljetus hoituu nopeasti asiakkaamme kotiin.

Asennus

Asentamisen nerokkuutta

Kokkausvalmis Fashion-keittiö 10700 € * Hinta sisältää kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan ja liesikuvun.
Asentaja Mikko Aalto asentamassa Noblessa-keittiötä
Asentaja Mikko Aalto:

Olen asentanut satoja Noblessa-keittiöitä, ja todennut niiden asennusajan olevan selvästi lyhyempi kuin muiden markkinoilla olevien keittiöiden. Tarjoamme myös purku- ja remonttityöt avaimet käteen -periaatteella ja aina sovitulla aikataululla.

Toimitamme rungot aina ovien kanssa valmiiksi kasattuina. Seinäkaapit ovat kiskon ansiosta vaivattomat kiinnittää. Sokkelisysteemi on helposti säädettävissä jalan ja MDF-sokkelilaudan avulla. Myös koriste- ja valolistat toimitetaan valmiiksi kasattuina.

Tyytyväinen asiakas

Noblessan keittiömestari Emmiina Lehtonen

Keittiömestarimme Emmiina Lehtonen

Restonomiopiskelija Emmiina Lehtonen, 24, toimii Noblessan keittiömestarina. Nuori lahjakkuus pitää uusien ja perinteisten ruuanlaittotapojen yhdistelystä. Saammekin jatkossa nauttia Emmiinan loihtimista resepteistä – pysykää kuulolla, kotikokit! Tamperelainen Emmiina on myös Vuoden Nuori Kokki 2018 -kilpailun voittaja. Voiton myötä hän edustaa Suomea nuorten kokkien maailmanmestaruuskilpailuissa Taiwanissa syyskuussa.

Kokkausvalmis Touch-keittiö 10300 € * Hinta sisältää kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan ja liesikuvun.

Bon appétit! Helpompaa keittiöreseptiä saa etsiä

Noblessan kokkausvalmiin keittiön hankinta on yhtä helppoa kuin veden keittäminen!

  1. Tarvekartoitus
  2. Maksuton suunnittelu ja mittaus
  3. Keittiöpaketti
  4. Takuuvarma toimitus
  5. Helppo ja nopea asennus
  6. Tyytyväinen asiakas – sinä!
Kokkausvalmiit keittiöt -40 %
Emmiina Lehtonen
Kaikki nämä tarjoukset ovat voimassa vain 2.11.2018 asti

Noblessa Helsinki, Sanomatalo

Yhteystiedot

Töölönlahdenkatu 2
00100 Helsinki

Avoinna

PäiväAvoinna
tänään10–18
ma–pe10–18
la10–15

Yhteydenotto

Takaisin ylös