Etusivu

AEG ComfortLift

Ovi: Touch 337 Vedensininen, supermatta lakkalaminaatti
Työtasot: 352 Sherwood-tammikuosi
Vetimet: Metallivedin 602, ruostumaton teräs
AEG ComfortLift nostaa puhtaat astiasi uudelle tasolle!
Kun ostat vähintään 7000 € arvoisen keittiön, voit yhdistää siihen toisen tarjoustuotteista. Tarjous on voimassa 30.6.2018 saakka ja koskee vain uusia tilauksia.
AEG FSE62800P -tiskikone Kesähinta 499 €
FSE62800P

Elica NikolaTesla

Liesi ja liesituuletin yhdessä

Nikolatesla on Elican ensimmäinen liesitason ja integroidun tuulettimen yhdistelmä. Siinä keskimmäiseen aukkoon on upotettu liesituuletin, joka takaa korkean suodatustehon. Se on hiljainen ja energiatehokas. Induktiotekniikan ansiosta tämä Elican nerokas innovaatio takaa huipputehokkuuden ja imee höyryn pois juuri sieltä, mistä se muodostuukin: keittoastiasta.

Uusi trendi on liesitason lähelle tai sisään sijoitettava tuuletin, joka imee höyryn ja rasvan pöytäkaappiin sijoitetun moottorin avulla. Tämä keittotasoliesituuletin vaatii oman runkorakenteen, ja koska Noblessa tarjoaa tähän valmiiksi sovelletun pöytäkaapin, tuulettimen asennus on helppoa ja tilaa jää myös laatikostokäyttöön.

Nikolatesla-liesituuletin ylhäältä päin kuvattuna
Kesähinta 999 €
NikolaTesla raikastaa ilman keittiössäsi
Kun ostat vähintään 7000 € arvoisen keittiön, voit yhdistää siihen toisen tarjoustuotteista. Tarjous on voimassa 30.6.2018 saakka ja koskee vain uusia tilauksia.

XL-mitoitus

Kauppias Ari Soiniitty, Turku: Turun vanhin ja upein keittiömyymälä

Noblessa-kauppias Ari Soiniitty, Turku
Kuva: Hans Koistinen

Silkkitimpurit Oy on perustettu Turussa jo vuonna 1982. Keittiöiden myynnin parissa toimii monenlaisia kauppiaita, joista useimmat lopettavat jo muutaman toimintavuoden kuluessa. Me olemme alusta alkaen pohtineet, miten voisimme toimia kauppiaina keskivertoa paremmin ja pitkäjänteisemmin. Asiakasuskollisuus on meillä tärkeässä roolissa; tällä hetkellä asiakaskunnassamme on runsaasti niitä, joille toimitimme keittiöitä jo 1990-luvulla. Asiakkaillemme on tärkeää, että he voivat tulla asioimaan tuttuun liikkeeseen.

Tavarantoimittajan valinnalla on suuri merkitys hyvin toimivan kokonaisuuden kannalta. Noblessa-keittiöitä valmistavat Nobilian tehtaat on ollut valintamme seuraaviksi vuosikymmeniksi. Valintapäätökseemme vaikuttivat vahvasti Nobilian laadukkaat saksalaiset toimintamallit sekä tehtailla käytössä olevat tehokkaat toimintatavat. Noblessan vahvuuksia ovat myös oma tuotekehitys sekä keittiömalliston suunnittelu. Tämän ansiosta meidän ei enää tarvitse tyytyä samoihin ratkaisuihin, joita kaikki muut valmistajat tarjoavat.

Joulukuussa 2017 yrityksemme sai kunnian tulla valituksi Vuoden yritykseksi Turussa. Tunnustus oli hieno kunnianosoitus koko henkilökunnallemme oikein tehdystä työstä. Tällä hetkellä uskallan todeta, että meillä on Turun upein keittiömyymälä, jossa työskentelevät alan parhaat ammattilaiset.

Ovi: Xeno 670 Antrasiitinharmaa ultrakorkeakiilto
Työtaso: 194 Liuskekivenharmaa
Vedin: 550 profiilivedin, ruostumaton teräs

XL - 110 % tilaa!

Asuntojen pinta-alat ovat pienentymään päin, mutta suomalaisten keskipituus on kasvanut. Noblessan uusi XL-korkeus tarjoaa kymmenen prosenttia enemmän säilytystilaa kuin vakiokorkeus, ja sen ansiosta vieläkin enemmän tilaa keittiötarvikkeille. Monipuolinen, seitsemällä eri korkeussäädöllä saatava XL-mitoitus soveltuu joustavasti käyttäjäpituuksille 155–210 cm.

XTRA-työtasot

XTRA kestää arkiset kokkisodat

Innovatiivinen kerrosrakenne tekee Xtra-työtasosta hyvin iskunkestävän. Extrapaksu laminaattipinta mahdollistaa kolmiulotteisen, erottuvan tekstuurin sekä lisää työtason kestävyyttä. Xtra-työtaso on saatavana kolmella erilaisella luonnonkivikuosilla.

XTRA-työtaso on vettähylkivämpi kuin perinteiset työtasot. Se sallii liesitasojen ja tiskialtaiden huullosasennuksen. Työtason ja tiskialtaan saumaan ei jää pykälää. Tämä ei ole vain esteettinen plussa, vaan se tekee myös puhdistuksesta helppoa.

Tyrmäävät kesähinnat

Innovatiivinen ja ainutlaatuinen ComfortLift-mekanismi nostaa alakorin mukavammalle työskentelykorkeudelle. Korin täyttäminen ja tyhjentäminen on huomattavasti helpompaa.

Nosta tiskisi uudelle tasolle

Aterian jälkeen haluat keittiösi olevan heti siisti. Astianpesukoneemme on suunniteltu tekemään tästä vaiheesta sinulle mahdollisimman vaivatonta ja astioillesi mahdollisimman hellävaraista. Koneiden täyttäminen ja tyhjentäminen on helppoa monipuolisesti säädeltävien korien ansiosta ja lopusta kone pitää huolen itse, valitset vain haluamasi pesuohjelman.

Tyrmäävät kesähinnat

Kun ostat vähintään 7000 € arvoisen keittiön, voit yhdistää siihen toisen tarjoustuotteista. Tarjous on voimassa 30.6.2018 saakka ja koskee vain uusia tilauksia.

Laaja valikoima kodinkoneita

Kodinkoneemme on valmistettu yhteensopiviksi kalusteisiimme, ja ne toimitetaan aina yhdessä kalustetilauksen kanssa. Näin säästämme aikaa ja vaivaa. Tämän edun tarjoamme suoraan eteenpäin asiakkaillemme Noblessa-keittiöpakettihintana! Omien tehdasmerkkiemme – Progress, Junker ja Leonard – lisäksi valikoimiimme kuuluvat AEG:n, Boschin ja Siemensin kodinkoneet. Tutustu ainutlaatuiseen valikoimaamme lähimmässä Noblessa-keittiömyymälässä!

Progress, Leonard, Junker, Elica, Airforce, Faber, AEG

Tavataan keittiössä!

Aito puuovi: York 901 Satiininharmaa
Työtaso: 115 Antrasiitinharmaa graniittikuosi
Vedin: Metallivedin 280, antiikkirauta
Aito puuovi: York 905 Norsunluu
Työtaso: 344 Musta graniittikuosi
Vedin: Metallivedin 331, ruostumaton teräs

Tavataan kesäkeittiössä!

On vaikea vastustaa aidon puuoven charmia. Ajaton norsunluunväri luo mukavan tunnelman. Keskelle keittiötä sijoitetun pöydän ääreen on hyvä keräytyä. Avoimet ylähyllyt ovat mielenkiintoinen yksityiskohta.

York 901 -ovi
York 905 -ovi
Yksityiskohta York-keittiöstä

Lataa kuvastomme

Ovi: Sylt 851 Lakattu, hiottu musta
Työtaso: 377 Öljytty tammikuosi
Vedin: Metallivedin 570, musta
Ovi: Sylt 847 Lakattu, hiottu alpinvalkoinen
Työtaso: 193 Alpinvalkoinen
Vedin: Metallivedin 738, lasitettu musta
Ovi: Sylt 849 Lakattu, hiottu norsunluunvalkoinen
Työtaso: 376 Kalkkikivikuosi
Vedin: Metallivedin 717, kiiltävä kromi
Sylt 851 -ovimalli
Sylt 847 -ovimalli
Sylt 849 -ovimalli
Nouda kuvastomme lähimmästä myymälästä
tai lataa ne tästä:
Noblessa keittiömallisto 2018
Vaadi laatua - valitse Noblessa
Noblessa kodinkonemallisto
Takaisin ylös