Vakuutu toiminnoista
valitse
Noblessa
Kampanja-aika 9.5.–19.6.2022

Euroopan suurimman keittiövalmistajan suositukset laatukeittiöön

Noblessa-keittiöiden valmistajan, nobilia-Werken, yli 70 vuoden kokemus alalta takaa tuotteiden korkean laadun, turvallisuuden, ympäristöystävällisyyden ja sisäilman puhtauden. Tarjoamme parasta saksalaista laatua, jota asiakkaamme ovat arvostaneet jo vuosikymmenien ajan.

Keittiökuvastomme sisältää viimeisimmät trendit ja upeat uutuusvärit. Keittiön kaapistojen luonnonläheiset sävyt ja materiaalit luovat harmonisen sisustuksen, unohtamatta asiakkaidemme kestosuosikkia eli valkoista ja vetimetöntä keittiötä. Myös värikkäiden keittiöiden ystävät löytävät mallistostamme näyttäviä vaihtoehtoja aina mineraalinvihreästä vuononsiniseen sävyyn.

Laadukkaimmat materiaali- ja tuotevalinnat keittiöösi

Tutustu laajan mallistomme parhaimpiin paloihin sekä innovatiivisiin tuotteisiin, jotka luovat arjen helppoutta ja estetiikkaa.

XTRA Ceramic -keraaminen työtaso

Innovatiivinen työtasomateriaali niille, joilla on korkeat odotukset luonnollisesta ulkonäöstä ja laadusta. Keramiikkakerroksen ja iskunkestävän reunan ansiosta työtaso on vedenpitävä ja naarmuuntumaton. Lisäksi materiaali mahdollistaa altaiden ja liesitasojen huullosasennuksen.

CARGO-säilytyskaappi

Tilava tavarakaappi tarjoaa tarvittavan säilytystilan jokaiseen keittiöön. Kaapin hyllytasot liukuvat ulos yhtä aikaa oven avauksen kanssa. Tavarat ovat käden ulottuvilla ja helposti nähtävillä.

Easytouch – sormenjälkiä hylkivä ovimateriaali

Erittäin mattapintaisella ovipinnalla on paitsi upea ulkonäkö, se tekee vaikutuksen myös käytännöllisellä sormenjälkiä estävällä pinnoitteellaan – eli vähemmän ärsyttäviä tahroja! Tämän vuoden uutuusvärejä ovat mineraalinvihreä ja vuononsininen.

Salaoviratkaisu

Nokkela salaoviratkaisu näyttää tavalliselta kaappirivistöltä, mutta kätkeekin taakseen kodinhoitohuoneen – tai minkä tahansa tilan! Salaovien kummallekin puolelle asennetaan korkeat kaapit yhtenäisellä etulevyllä. Avautuvissa ovissa sokkeli kulkee oven mukana.

Bora GP4U -keittotasoliesituuletin

Yhteistyö Boran kanssa tarjoaa innovatiivisia huippuluokan kodinkoneita Noblessan keittiöihin. Bora GP4U -induktiotasossa on sisäänrakennettu liesituuletin, joka imee kokkailussa syntyvät höyryt hiljaa ja tehokkaasti. Myös kaappiratkaisumme on räätälöity yhteensopivaksi tasotuulettimen kanssa.

XL-korkeus tuo enemmän säilytystilaa

XL-korkuiset perusyksiköt (79,2 cm) tarjoavat paljon säilytystilaa! XL-mitoitetut kaapit tarjoavat kymmenen prosenttia enemmän säilytystilaa vakiokorkeuteen verrattuna – lisäksi saat paremman työskentelyergonomian ja monipuolisempia suunnittelumahdollisuuksia.

Bosch Home Connect -sovellus

Koska ruoka on valmista? Home Connect -sovelluksen avulla voit hallita, valvoa tai säätää Bosch-kodinkoneitasi suoraan älylaitteillasi milloin tahansa. Kun ruoka on valmis, uuni lähettää ilmoituksen yhdistettyihin mobiililaitteisiin.

Laatua myös laatikoiden ja kaappien sisälle

Puusta valmistetut aterinlaatikot, maustepurkkilokerikot, jakajaseinät ja veitsitelineet luovat ylellisyyttä. Nerokkaan jätejärjestelmän yläpuolella on liu’utettava taso. Pieni apteekkarinkaappi säilöö tiskaus- ja siivousvälineet, ja muovisten lokerikkojen paikkaa voi vaihdella tai ne voi myös napata mukaan.

Kokkausvalmis keittiö

Jokainen Noblessa-keittiö on suunniteltu käyttäjän mittojen mukaan ergonomiseksi kokonaisuudeksi. Kaappien räätälöity runkokorkeus takaa hyvän työskentelyasennon, ja laitteiden harkittu sijoittelu säästää turhalta kumartelulta tai kurkottelulta.

Yksilöllinen keittiöpaketti luodaan aina asiakkaan toiveiden mukaan ja toimitetaan yhtenä kertatoimituksena kodinkoneineen suoraan kotiovelle. Nauti Noblessan kokkausvalmiista keittiöstä!

Inspiraattori on työkalu, jolla voit suunnitella erilaisia keittiökokonaisuuksia ja laskea suuntaa antavan kokonaishinnan keittiöllesi. Lataa valmis keittiösuunnitelma pdf-muodossa, ja hyödynnä sitä suunnittelutapaamisessa Noblessan keittiösuunnittelijan kanssa!

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta — asiantuntijamme ovat aina valmiina palvelemaan! Heidän avullaan voit olla varma siitä, että Noblessan lukuisista keittiövaihtoehdoista kootaan sellainen ratkaisu, joka vastaa parhaiten juuri sinun tarpeitasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Tapaaminen etänä

Etäpalvelun yhteydenpito hoidetaan sähköisesti ja siihen käytetään myymäläkohtaisesti joko erillistä pilvipalvelua, sovellusta tai sähköpostia.

Tapaaminen myymälässä

Myymälässä tapaamisen etuja ovat, että pääset tunnustelemaan ovi- ja työtasomateriaaleja – ja voimme leikitellä niiden yhdistelmillä.

Tapaaminen kodissasi

Voimme tulla kotiisi ja samalla ottaa keittiöstäsi tarkat mitat. Voit myös käydä ennen kotikäyntiä myymälässä tutustumassa pintamateriaaleihin.

Varaa aika lähimpään myymälääsi

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

OP:n keittiöresepti: Meiltä aina parhaat maksuehdot