Voita kodinkoneet ystävälle ja huippuillallinen teille molemmille

Tämä kilpailu on päättynyt.

Vinkkaa keittiöremonttia suunnitteleva ystäväsi ja voita hänelle 5000 euron arvoiset kodinkoneet uuteen Noblessa-keittiöön! Vinkkaaja ja kilpailun voittaja pääsevät nauttimaan keittiömestari Emmiina Lehtosen viiden ruokalajin juhlaillallista uudessa keittiössä.

Nyt voit ilahduttaa kaveriasi upealla yllätyksellä ja nauttia itsekin ainutlaatuisesta makuelämyksestä. Noblessan ja Iltalehden järjestämässä kilpailussa etsitään keittiöremonttia suunnittelevaa henkilöä, joka aikoo hankkia Noblessa-keittiön syksyn 2021 aikana.

Vinkkaa meille kyseinen henkilö ja laita mukaan kunnon perustelut siitä, miksi juuri hänen pitäisi voittaa 5000 euron arvosta kodinkoneita keittiöremonttinsa avuksi. Kaikkien osallistujien joukosta arvotaan kilpailun finalistit, joista Noblessan ja Iltalehden oma raati valitsee voittajan. Muista siis perustella hyvin, miksi juuri ystäväsi tulisi voittaa kodinkoneet keittiöönsä.

Kodinkoneet kruunaavat keittiön

Onko ystäväsi jo vakuuttunut Noblessan laadusta ja on hankkimassa kotiinsa nimenomaan Noblessan malliston uutta keittiötä? Erinomainen valinta! Noblessan laaja mallisto, yksilölliset toteutukset ja lukuisat laatusertifikaatit takaavat, että ystäväsi voi nauttia kestävästä, toimivasta ja tyylikkäästä keittiöstä vuosia eteenpäin!

Monipuoliset kodinkoneet viimeistelevät keittiön täydelliseksi kokonaisuudeksi. Valikoimassamme on Noblessan laadukkaita tehdasmerkkejä ja Euroopan tunnetuimpien kodinkonevalmistajien malleja, jotka nostavat keittiön käyttömukavuuden uudelle tasolle!

Voittajalle kodinkonepaketti ja juhlaillallinen

Tässä kilpailussa palkitaan sekä vinkkaaja että voittaja. Kilpailun voittaja eli vinkattu henkilö saa 5000 euron arvoisen kodinkonepaketin Noblessa-keittiöremontin yhteyteen. Ehtona on, että voittaja hankkii uuden Noblessa-keittiön ja toteuttaa keittiöremonttinsa syksyn 2021 aikana.

Kilpailun voittajaa vinkannut henkilö pääsee yhdessä voittajan kanssa nauttimaan juhlaillallisen uudessa keittiössä. Illallisen on suunnitellut Noblessan keittiömestari Emmiina Lehtonen, joka myös valmistaa ruokalajit paikan päällä.

Kilpailun voittajan tulee pyydettäessä lähettää kuva keittiöstään ennen remonttia ja suostua Iltalehden nettisivujen Asuminen-osiossa marraskuussa julkaistavaan artikkeliin. Jutussa haastatellaan voittajaa, esitellään uusi keittiö ja kuvataan keittiömestarin valmistama juhlaillallinen.

Kilpailu on voimassa 12.5.–15.8.2021.