Maistiaisia uutuusmallistosta 2022

Tämä kampanja on päättynyt.
 • Uutuuskampanja voimassa 15.11.-31.12.2021
 • Uutuusmallistomme keittiöt kodinkoneineen kampanjahintaan, kun teet tilauksen 31.12.2021 mennessä.
 • Noblessan kvartsitasot ja kaikki tasoliesituulettimet –40 %, kun ostat vähintään 6000 euron keittiön. Alennus ei koske asennustyötä.

Noblessan uutuusmallisto tuo luonnonläheiset värit ja materiaalit osaksi koko kodin sisustusta. Rauhoittavat puukuosit, pehmeät hiekan sävyt, kivikuosit ja uutuusvärit, kuten mattapintainen mineraalinvihreä, luovat keittiöön ihanan harmonisen tunnelman.

Ole ensimmäisten joukossa nauttimassa Noblessan uutuuksista! Valitsimme vuoden 2022 mallistostamme kiinnostavimmat uutuudet, jotka voit tilata jo vuoden 2021 loppuun mennessä ennen uutuusmallistomme julkaisua.

 • slide
 • slide

Kun ostat vähintään 6000 euron arvoisen keittiöpaketin, saat mukaan tasoliesituulettimen ja Noblessan kvartsitason –40 % alennuksella! Markkinoiden laajin tasoliesituuletinten valikoima tuo tehoa ja tyylikkyyttä kaiken kokoisiin keittiöihin – raikasta sisäilmaa unohtamatta.

Keittotasoliesituulettimet eli ns. downdraft-tuulettimet vetävät tehokkaasti höyryn ja rasvan pois pöytäkaappiin sijoitetun moottorin avulla. Alas vetävät tuulettimet vaativat oman runkorakenteen, ja Suomessa vain Noblessa tarjoaa tähän valmiiksi sovelletun pöytäkaapin. Poistoputkisto ja moottori on helppo asentaa pöytäkaappiin. Liesitason ja tuulettimen yhdistelmä saattaa tulla jopa edullisemmaksi kuin erillinen keittotaso ja tuuletin.

 • slide
 • slide
 • slide

Kestävien kvartsitasojen mallistomme laajenee uusilla väreillä, joten voit valita sisustukseesi sopivan tason viiden eri värivaihtoehdon joukosta. Kvartsitasoja on saatavilla 12 mm:n ja 38 mm:n paksuisina.

Kvartsi on laadukas luonnollinen työtasomateriaali ihmisille, jotka rakastavat aitoutta. Vedenkestävien ja hygieenisten ominaisuuksiensa ansiosta se soveltuu myös kylpyhuoneisiin.

Natura-keittiö on yksi mallistomme uutuuksista. Kaapiston vaalea puusyykuviointi on Montreal-tammikuosia, joka muistuttaa hämmästyttävän paljon aitoa puupintaa. Harmaat pystypaneelit ja mallistomme uusi avohyllykkö vinoreunalla tuovat vaaleaan keittiöön pientä särmää. Kaapiston XL-korkeudella keittiöön saa entistä enemmän säilytystilaa.

Korkeaan kaapistoon integroidussa Boschin uunissa on autopilottitoiminto ja pyrolyysipuhdistus sekä mahdollisuus liittää laite Home Connect -sovellukseen.

Nyt saat Natura-keittiön hintaan 5900 € tai OP-rahoituksella 101 €/kk*, kun teet tilauksen 31.12.2021 mennessä.

Suomalaisten suosimiin valkoisiin keittiöihin tulee vuoden 2022 mallistossamme uusia vaihtoehtoja. Viime vuonna Noblessan mallisto laajeni Artis-ovimallilla, jossa on hienostuneen lasimainen pinta. Matta-akryylistä valmistettujen ovien himmeä helmiäisefekti näyttää upealta eri valaistuksissa. Vuoden 2022 uutuusmallistossa Artis saa harmaan sävyn rinnalle raikkaan alpinvalkoisen vaihtoehdon. Voit siis luoda keittiöösi näyttävän valkoisen ja vetimettömän kaappipinnan, johon saa lisää säihkettä kullanvärisillä vetourilla.

Kampanjahintamme vetimettömälle Artis-keittiölle kullanvärisin vetourin on 10 500 € tai OP-rahoituksella 179 €/kk*.

Sylt-keittiö kasvaa XL-runkokokoon eli 79,2 cm korkeaksi! Reilusti säilytystilaa ja rentoa kokkailua tarjoava Sylt-keittiö tekee vaikutuksen maalaisromanttisella tyylillään. Kaapiston kehysovet sekä yläkaappien ilmeikäs lasiruudukko luovat keittiöön kodikkaan tunnelman.

Saat XL-kokoisen Sylt keittiön nyt hintaan 10 800 € tai OP-rahoituksella 185 €/kk*, kun teet keittiötilauksen 31.12.2021 mennessä.

Suosittu Riva-mallistomme laajenee ensi vuonna uudella sävyllä, kun hiekansävyinen betonikuosi kasvattaa Riva-keittiöiden värivalikoiman seitsemään eri vaihtoehtoon. Betonikuosi pääsee erityisen hyvin esille vetimettömässä Line N -keittiössä. Kaapistojen XL-mitoitus tuo monipuolisia mahdollisuuksia laatikoiden sisäosien järjestelyyn.

Riva-keittiöpaketti Sign Emotion -hyllyjärjestelmällä uutuuskampanjamme ajan hintaan 6990 € tai OP-rahoituksella 119 €/kk*.

 • slide
 • slide
 • slide

Keittiöön, kylpy- tai olohuoneeseen voi luoda hauskan katseenvangitsijan mallistomme uudella Sign Emotion -hyllyjärjestelmällä. Kiinteät hyllyt kiinnitetään vaakakiskoon, jonka saa lisämaksusta myös taustavalaistuna. Sign Emotion -hyllyjärjestelmä on saatavilla mustana ja ruostumattoman teräksen värisenä. Lisäosina saatavat koukut, tablettipidikkeet, lokerot ja telineet tuovat hyllyjärjestelmään monipuolista muunneltavuutta.

Easytouch-keittiö komeilee nyt upeassa mineraalinvihreässä uutuusvärissä! Easytouch-kaapistoissa on käytännöllinen sormenjälkiä hylkivä pinnoite, joka pitää kaapiston siistin näköisenä ja helposti puhdistettavana.

Keittiön ylellinen tunnelma korostuu kullanvärisillä vetourilla, jotka saa vetimettömiin Line N -keittiöihin. Lisämaksusta vetouriin saa myös integroidun valaistuksen. Ovien vihreä mattapinta ja kullanväristen yksityiskohtien hillitty metallinhohto sopivat erityisen hyvin avokeittiöihin, sillä näin näyttävää kokonaisuutta et halua piilottaa seinän taakse!

Easytouch-keittiö nyt hintaan 8900 € tai OP-rahoituksella 151 €/kk*.

Maalaisromanttinen Nordic-keittiö muuttuu aivan uuden näköiseksi, kun se on perinteisen valkoisen sijaan väriltään harmaa. Uutuusmallistomme liuskekivenharmaassa ja mattapintaisessa Nordic-kaapistossa on klassiset kehysovet, ja keittiön luonnonläheinen tunnelma täydentyy puukuvioisilla välitilapaneeleilla ja työtasoilla.

Nordic-keittiö nyt kampanjahintaan 9840 € tai OP-rahoituksella 168 €/kk*.

Muista myös OP-rahoitus, jolla saat joustoa keittiön hankintaan ja kätevät kuukausierät ostoksellesi. Voit täyttää rahoitushakemuksen netissä jo ennen myymälävierailua!

**Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 7,62 %, kun luoton korko on OP-prime +6,95%, (7,20 % 01/21), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 942,87 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.