Tutustu ainutlaatuisiin koteihin Lohjan Asuntomessuilla

Tämä kampanja on päättynyt.

Asuntomessuja vietetään tänä vuonna 9.7.–8.8.2021 Lohjalla Hiidensalmen messualueella. Ilmastoystävällisyys on yksi tämän vuoden teemoista, ja ilmastonäkökulma on huomioitu messualueella niin rakentamisen, asumisen kuin liikkumisenkin ratkaisuissa.

Messutalot sijaitsevat Lohjanjärven upeissa rantamaisemissa ja esittelevät monipuolisesti kestävää ja matalapäästöistä rakentamista sekä sisustamisen viimeisimpiä trendejä. Noblessan keittiöt ja kodin muut kiintokalusteet näkyvät messukohteissa Dekotalo Kuulas (kohdenumero 14) ja Lohjan Saarenta (kohdenumero 5).

Messuportit ovat avoinna tapahtuman aikana päivittäin (ma–su) klo 10–18. Poikkeuksena on messujen avajaispäivä 9.7., jolloin portit avataan klo 13.

Dekotalo Kuulas

Dekotalo Kuulas on lapsiperheen avara ja näyttävä koti, jonka 129 neliötä on hyödynnetty tehokkaasti. Avoin pohjaratkaisu ja runsas luonnonvalo korostavat sisustuksen parhaita puolia, ja oleskelutilan takaseinälle sijoitettu Noblessan keittiö leikittelee kuosien ja värien kontrasteilla. Noblessan mattamusta Touch-kaapisto on trendikäs valinta, ja vaalea Sanremo-tammikuosi lisää keittiöön lämpöä ja harmoniaa.

Lohjan Saarenta

Lammi Kivitalojen messukohde Lohjan Saarenta on kahden aikuisen koti, jossa käytännöllisyys, esteettisyys ja monipuolinen tilankäyttö yhdistyvät moderniksi kokonaisuudeksi. Talon Noblessa-keittiössä valkoisen ja puun ajaton yhdistelmä tuo tilaan rauhoittavaa tunnelmaa, mitä kaapiston vetimettömyys ja integroidut kylmälaitteet entisestään korostavat. Keittiötä ympäröivä järvimaisema luo upeat puitteet kokkailulle ja yhdessäololle.

  • slide
  • slide

Asuntomessutarjous: Noblessan kvartsitasot ja tasoliesituulettimet - 40 %

Asuntomessujen kunniaksi uuden keittiön ostajalle Noblessan kvartsitasot −40 % sekä markkinoiden laajin tasoliesituuletinten mallisto −40 %.

Noblessan työtasomallisto laajeni tänä vuonna laadukkailla kvartsitasoilla, joita saa kolmessa eri värissä: epic raw eli lämminsävyinen harmaa, epic white eli eläväpintainen valkoinen, ja epic black eli sävykäs musta.

Noblessalla on myös markkinoiden laajin tasoliesituuletinten valikoima. Avokeittiöihin sopivat, huoneilmaan palauttavat tai hormiin poistavat mallimme takaavat esteetöntä tehoa kaiken kokoisiin keittiöihin.

Etu on voimassa 15.8.2021 asti ja koskee uusia keittiötilauksia, joiden arvo on vähintään 6000 euroa. Kysy lisää lähimmästä Noblessa-myymälästä!

Inspiraattori auttaa keittiön suunnittelussa

Noblessan Inspiraattori on uusi ja kätevä työkalu, jolla voit suunnitella erilaisia keittiökokonaisuuksia ja koota juuri omiin toiveisiisi sopivan keittiön! Ohjelmassa voit ensin valita keittiön mallin ja kokoluokan, jonka jälkeen pääset testaamaan erilaisia materiaali- ja värivaihtoehtoja kaappeihin, työtasoihin ja välitilaan. Virtuaalisen keittiösi kruunaa erilaisten lisävarusteiden ja valaistusratkaisujen yksityiskohdat sekä kodinkonepaketit kolmessa eri hintaluokassa.

Inspiraattori auttaa keittiöremontin kokonaisbudjetin arvioinnissa, sillä ohjelma laskee suuntaa-antavan kokonaishinnan suunnittelemallesi keittiölle. Valmiin keittiösuunnitelman voi tallentaa tai ladata pdf-muodossa, joten sitä on helppo hyödyntää suunnittelutapaamisessa Noblessan keittiösuunnittelijan kanssa!

Vinkkaa keittiöremonttia suunnitteleva ystäväsi

Vielä ehdit osallistua Noblessan ja Iltalehden kilpailuun, jossa etsimme keittiöremonttia suunnittelevaa henkilöä. Vinkkaa kyseinen henkilö meille, niin voit voittaa hänelle 5000 euron arvoisen Noblessan kodinkonepaketin remontin tueksi ja juhlaillallisen teille molemmille.

Voittajan tulee hankkia uusi Noblessa-keittiö ja toteuttaa keittiöremontti syksyn 2021 aikana. Sekä vinkkaaja että voittaja pääsevät nauttimaan uudessa keittiössä juhlaillallista, jonka valmistaa paikan päällä Noblessan keittiömestari Emmiina Lehtonen.

Kilpailun voittajan tulee myös pyydettäessä lähettää kuva keittiöstään ennen remonttia ja suostua Iltalehden nettisivujen Asuminen-osiossa marraskuussa julkaistavaan artikkeliin. Jutussa haastatellaan voittajaa, esitellään uusi keittiö ja kuvataan keittiömestarin valmistama juhlaillallinen.

Kilpailu on voimassa 15.8.2021 asti.