Rahoitustarjous: 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa. »

Uutuusmalliston ostajalle kodinkoneet -50 % ja 6 kuukautta maksuaikaa! Kampanja-aika 13.1.–28.2.2021

Tämä kampanja on päättynyt.

Noblessan upea uutuusmallisto on nyt myymälöissä! Valikoimamme kasvaa entistä näyttävämmillä uutuuskuoseilla ja tehokkailla kodinkoneilla. Uuden mallistomme kunniaksi tarjoamme uutuuskeittiön ostajalle kodinkoneet -50 % alennuksella. Etu koskee omia tehdasmerkkejämme Progress, Junker ja Leonard, ja alennus on huomioitu esimerkkikeittiöiden hinnoissa.

Kampanja on voimassa uusiin keittiötilauksiin, joiden arvo on vähintään 6000 euroa. Alennus ei koske asennustyötä. Hyödynnä kampanjatarjous 28.2.2021 mennessä ja varaa maksuton suunnitteluaika lähimpään myymälään!

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Mallistomme kodinkoneet on mitoitettu niin, että ne sopivat suoraan yhteen keittiökalusteidemme kanssa. Olemme huomioineet esimerkiksi uunin tarvitseman lämpösuojan, liesitason kosteussuojan ja kylmälaitteiden ympärille tarvittavan tilan tehokasta ilmanvaihtoa varten. Kaikki kodinkonevalikoimamme tuotteet ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös niiden huolto toimii Suomessa. Mikä parasta, saat sekä kodinkoneet että keittiön yhtenä kokonaistoimituksena suoraan kotiovellesi!

Oikein mitoitettu keittiö tekee työskentelystä mukavaa. Siksi räätälöimme kaapistot yksilöllisesti käyttäjän pituuden mukaan. Vaihtelevat runkokorkeudet, työtasojen paksuudet ja sokkelivaihtoehdot tekevät keittiöstä käyttäjälleen täydellisen yhteensopivan ja ergonomisen. Tänä vuonna etenkin Maxi-koon kaappien valikoimamme laajenee tuoden keittiöön 120 % lisää säilytystilaa.

Hyödynnä myös rahoitustarjouksemme: 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa! Joustavaan rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä. Rahoitustarjous on voimassa 28.2.2021 asti.

Tervetuloa lähimpään Noblessa-keittiömyymälään tutustumaan uutuusmallistoomme!

**Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen alussa on kuuden kuukauden koroton ja kuluton maksuaika. Rahoituksen ensimmäinen maksuerä erääntyy kuuden kuukauden kuluttua ja se on koroton sekä kuluton. Korottoman ja kuluttoman jakson jälkeen rahoitus jatkuu normaaliehtojen mukaisesti. Rahoituksen todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 7,62 %, kun luoton korko on OP-prime +6,95 %, (7,20 % 01/21), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 942,87 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.