Kevätkampanja: keittiökalusteet -40 % ja 6 kuukautta maksuaikaa! Tarjous voimassa 2.5.2021 asti

Tämä kampanja on päättynyt.
Pidensimme kampanja-aikaa viikolla! Suuren kysynnän vuoksi jatkoimme kevätkampanjaa 2.5.2021 asti, jotta kaikki halukkaat ehtivät hankkia uuden keittiön -40 % alennuksella. Myös OP-rahoituskampanjaa jatkettiin saman verran, eli saat keittiösi hankintaan 6 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa, kun haet OP-rahoitusta 2.5.2021 mennessä. Hyödynnä etusi ajoissa!

Noblessan odotettu kevätkampanja on täällä: saat nyt keittiökalusteet -40 % alennuksella, kun teet tilauksen viimeistään 2.5.2021. Noblessa-keittiö toimitetaan aina yhtenä kokonaistoimituksena: kodinkoneet ja kalusteet yhtenä toimituksena sovittuna ajankohtana.

Kaikkien mallikeittiöiden hintaan sisältyvät kaapistot, työtasot, kodinkoneet sekä allas. Alennus on otettu huomioon esimerkkikeittiöiden hinnoissa.

Tämä vetimetön Line N -keittiö Havana-tammikuosilla henkii luonnonläheisyyttä. Keittiö saa kontrastia mustista yksityiskohdista: vedinkaukaloista, kodinkoneista, välitilan matalasta paneelista sekä baaritason putkijaloista.

Vetimetön, satiininharmaa Fashion-keittiö luo rauhallisen tunnelman. Persoonaa luovat Keraamiset laatat -niminen välitilapaneeli sekä rulo-ovikaappi, jonka taakse keittiövälineet ja muut tarvikkeet piiloutuvat. Keittiön runko on XL-korkuinen (79,2 cm), jota suositellaan yli 170 cm pitkille kokkaajille.

Touch-ovimalli tuntuu silkkiseltä! Tämä suunnitelma luottaa mustaan kodinkoneita myöten. Sierra-tammikuosinen työtaso ja korkealle ulottuva välitilapaneeli pehmentävät L-mallisen keittiön ilmettä.

Maalaisromanttinen Cascada-keittiö on muotoilultaan moderni ja sävyltään ruo’onvihreä. Keittiön työskentelykolmio on toteutettu tehokkaasti: liesi, tiskipöytä ja jääkaappi ovat esteettömästi sijoitetut.

Easytouch-malliston alpinvalkoinen ovi on ultramattapintainen. Ovi on käsitelty pinnoitteella, jossa ei sormenjäljet näy! Keittiön Maxi-runkokorkeus (86,4 cm) sopii pidemmille kokkaajille, ja sitä suositellaankin yli 180 cm pitkille henkilöille.

Nyt rahoitustarjous 2.5.2021 asti: 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa! Uuden Noblessa-keittiön hankinta onnistuu joustavasti OP:n rahoituksella**. Sillä maksat kaikki Noblessalta hankkimasi tuotteet: kalusteet, sähkö-, putki- ja asennustyöt sekä kodinkoneet, altaat ja hanat.

Kodinkonemallistomme laajeni yksinoikeudella kaapistoihimme mitoitetulla Boran GP4U-tasoliesituulettimella, joka yhdistää induktiolieden ja liesituulettimen.

  • Laite on hiljainen kuin henkäys myös suurilla tehotasoilla – eikä se vie huomiota ruoanlaitolta tai häiritse keskustelua.
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetun rasvasuodattimen voi kätevästi irrottaa ja pestä astianpesukoneessa.
  • Kompaktin kokoinen laite on helppo asentaa – ja alakaappiin jää runsaasti tilaa kattiloille sekä muille keittiötarvikkeille.

Tervetuloa lähimpään Noblessa-keittiömyymälään tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme. Selaa kampanjaesitettä ja hyödynnä keittiökalusteiden -40 % alennus 2.5. mennessä.

**Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 7,62 %, kun luoton korko on OP-prime +6,95%, (7,20 % 01/21), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 942,87 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.