Rahoitustarjous: 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa. »

Kevätkampanja: keittiökalusteet -40 % ja 6 kuukautta maksuaikaa! Tarjous voimassa 2.5.2021 asti

Tämä kampanja on päättynyt.
Pidensimme kampanja-aikaa viikolla! Suuren kysynnän vuoksi jatkoimme kevätkampanjaa 2.5.2021 asti, jotta kaikki halukkaat ehtivät hankkia uuden keittiön -40 % alennuksella. Myös OP-rahoituskampanjaa jatkettiin saman verran, eli saat keittiösi hankintaan 6 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa, kun haet OP-rahoitusta 2.5.2021 mennessä. Hyödynnä etusi ajoissa!

Noblessan odotettu kevätkampanja on täällä: saat nyt keittiökalusteet -40 % alennuksella, kun teet tilauksen viimeistään 2.5.2021. Noblessa-keittiö toimitetaan aina yhtenä kokonaistoimituksena: kodinkoneet ja kalusteet yhtenä toimituksena sovittuna ajankohtana.

Kaikkien mallikeittiöiden hintaan sisältyvät kaapistot, työtasot, kodinkoneet sekä allas. Alennus on otettu huomioon esimerkkikeittiöiden hinnoissa.

Tämä vetimetön Line N -keittiö Havana-tammikuosilla henkii luonnonläheisyyttä. Keittiö saa kontrastia mustista yksityiskohdista: vedinkaukaloista, kodinkoneista, välitilan matalasta paneelista sekä baaritason putkijaloista.

Vetimetön, satiininharmaa Fashion-keittiö luo rauhallisen tunnelman. Persoonaa luovat Keraamiset laatat -niminen välitilapaneeli sekä rulo-ovikaappi, jonka taakse keittiövälineet ja muut tarvikkeet piiloutuvat. Keittiön runko on XL-korkuinen (79,2 cm), jota suositellaan yli 170 cm pitkille kokkaajille.

Touch-ovimalli tuntuu silkkiseltä! Tämä suunnitelma luottaa mustaan kodinkoneita myöten. Sierra-tammikuosinen työtaso ja korkealle ulottuva välitilapaneeli pehmentävät L-mallisen keittiön ilmettä.

Maalaisromanttinen Cascada-keittiö on muotoilultaan moderni ja sävyltään ruo’onvihreä. Keittiön työskentelykolmio on toteutettu tehokkaasti: liesi, tiskipöytä ja jääkaappi ovat esteettömästi sijoitetut.

Easytouch-malliston alpinvalkoinen ovi on ultramattapintainen. Ovi on käsitelty pinnoitteella, jossa ei sormenjäljet näy! Keittiön Maxi-runkokorkeus (86,4 cm) sopii pidemmille kokkaajille, ja sitä suositellaankin yli 180 cm pitkille henkilöille.

Nyt rahoitustarjous 2.5.2021 asti: 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa! Uuden Noblessa-keittiön hankinta onnistuu joustavasti OP:n rahoituksella**. Sillä maksat kaikki Noblessalta hankkimasi tuotteet: kalusteet, sähkö-, putki- ja asennustyöt sekä kodinkoneet, altaat ja hanat.

Kodinkonemallistomme laajeni yksinoikeudella kaapistoihimme mitoitetulla Boran GP4U-tasoliesituulettimella, joka yhdistää induktiolieden ja liesituulettimen.

  • Laite on hiljainen kuin henkäys myös suurilla tehotasoilla – eikä se vie huomiota ruoanlaitolta tai häiritse keskustelua.
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetun rasvasuodattimen voi kätevästi irrottaa ja pestä astianpesukoneessa.
  • Kompaktin kokoinen laite on helppo asentaa – ja alakaappiin jää runsaasti tilaa kattiloille sekä muille keittiötarvikkeille.

Tervetuloa lähimpään Noblessa-keittiömyymälään tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme. Selaa kampanjaesitettä ja hyödynnä keittiökalusteiden -40 % alennus 2.5. mennessä.

**Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen alussa on kuuden kuukauden koroton ja kuluton maksuaika. Rahoituksen ensimmäinen maksuerä erääntyy kuuden kuukauden kuluttua ja se on koroton sekä kuluton. Korottoman ja kuluttoman jakson jälkeen rahoitus jatkuu normaaliehtojen mukaisesti. Rahoituksen todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 7,62 %, kun luoton korko on OP-prime +6,95 %, (7,20 % 01/21), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 942,87 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.