Nyt saat ostoksillesi 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa OP-rahoituksella »

XL-runkokorkeus: 10 % lisätilaa ilman lisähintaa! Rahoitustarjous: 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Tämä kampanja on päättynyt.

Kampanja on voimassa 4.5.–14.6.2020 ja koskee vain uusia keittiötilauksia. Rahoitustarjous on voimassa 30.6.2020 asti.

Uuden keittiön hankintapäätös riippuu monista tekijöistä. Yksilöllisen keittiösuunnitelman on otettava huomioon eri asioita. Noblessan XL-mitoitetut seinä- ja alakaapit tarjoavat kymmenen prosenttia enemmän säilytystilaa vakiokorkeuteen verrattuna – lisäksi saat paremman työskentelyergonomian ja monipuolisempia suunnittelumahdollisuuksia.

Saat nyt Noblessan XL-mitoitetun keittiön ilman lisähintaa, kun teet tilauksen viimeistään 14.6.2020. Esimerkkikeittiöiden hinnat sisältävät kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan sekä liesikuvun. Muista myös OP:n rahoitustarjous, niin voit maksaa keittiön ensimmäisen maksuerän vasta kuuden kuukauden kuluttua!

XL-rungon korkeus on 79,2 cm ja se on yhdistettävissä neljään eri sokkelikorkeuteen (7, 10, 15 tai 20 cm) sekä kahteen työtason paksuuteen (16 tai 38 cm). Eli mahdolliset työskentelykorkeudet ovat 87,8–103 cm välillä. XL-runkokorkeutta suositellaan henkilöille, joiden pituus on 165–210 cm. XL-korkeus on nyt saatavana myös vetimettömiin Line N -keittiöihin.

XL-mitoituksella on saatavilla pöytä- ja seinäkaapit sekä korkeat kaapit. XL-mitoitus tarjoaa enemmän tilaa keittiötarvikkeille sekä lukemattoman määrän laatikon sisäosan organisointimahdollisuuksia.

Touch-ovien pinta on samettisen pehmeä eikä siinä näy sormenjälkiä. Ovi on supermattapintainen ja hyvin kulutusta kestävä. Mallistossa on kuusi eri väriä. I-mallisessa keittiössä kaapistot on sijoitettu yhdelle seinälle. Tämän mallinen keittiö toimii parhaiten pienissä tiloissa ja siellä on helppo työskennellä, kun kaikki toiminnallisuudet ovat kompaktisti samalla seinällä.

Easytouch-malliston täysmattaiset kaapin ovet on käsitelty sormenjälkiä torjuvalla pinnoitteella, joten voit heittää hyvästit ärsyttäville sormenjälkitahroille. Mallistossa on kaksi eri väriä: musta ja ruosteenpunainen. Huomaa ergonomiselle korkeudelle asennettu uuni!

Kaikki Noblessan kodinkonemalliston tuotteet ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös niiden lisälaitteet ja huolto toimivat Suomessa. Keittiökalusteiden runkoratkaisuissa on huomioitu esimerkiksi uunin ympärille tarvittava lämpösuoja, liesitason kosteussuoja ja kylmälaitteiden ympärille vaadittava riittävä ilmanvaihto.

Fashion-ovipinnoissa on miellyttävä, aikaa kestävä ulkonäkö. Mallistossa on viisi hillittyä sävyä, joihin voit halutessasi yhdistää räväkämpiä kuoseja. Tässä esimerkissä I-malliseen keittiöön on yhdistetty saareke, jossa on nerokas keittotason ja liesituulettimen yhdistelmä. Yläkaappien oviksi on valittu hienostuneet Square-vitriiniovet mustalla lasilla.

Tämä maalaishenkinen Cascada-keittiö vakuuttaa yksityiskohdillaan, jotka tekevät keittiöstä täydellisen: lyhyet työskentelyetäisyydet, istuinalue saarekkeen yhteydessä ja runsaasti säilytystilaa. Välitilan TileMix-paneeli ja hienostuneesti muotoillut vetimet luovat yksilöllisyyttä.

Noblessan valikoiman lakkalaminaatti- ja massiivipuuovet ovat saaneet Rakennusmateriaalien päästöluokituksen M1. M1 on kotimainen sertifikaatti ja korkein mahdollinen sisäilmaluokitus Suomessa. Sen ansiosta tuotteemme soveltuvat myös allergia- ja astmakoteihin.

Lakattu sementtikuosi Cemento ja tumma puukuosi ovat trendikäs yhdistelmä. U-mallisessa keittiössä kalusteet ovat sijoitettu kolmelle seinälle. Keittiöön muodostuu kaksi kulmaa, jotka voit hyödyntää Noblessan erilaisilla kulmakaapeilla ja -mekanismeilla.

Muista myös edullinen rahoituksemme, jonka avulla kokkausvalmiin keittiön hankinta on vieläkin helpompaa! Vaivattomaan rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Tervetuloa lähimpään Noblessa-keittiömyymälään (linkki: https://www.noblessakeittiot.fi/myymalat) tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme. Selaa kampanjaesitettä ja hyödynnä XL-tarjous 14.6. mennessä.


**Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen alussa on kuuden kuukauden koroton ja kuluton maksuaika. Rahoituksen ensimmäinen maksuerä erääntyy kuuden kuukauden kuluttua ja se on koroton sekä kuluton. Korottoman ja kuluttoman jakson jälkeen rahoitus jatkuu normaaliehtojen mukaisesti. Rahoituksen todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 7,62 %, kun luoton korko on OP-prime +6,95 %, (7,20 % 01/21), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 942,87 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.