Rahoitustarjous: 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa. »

Syyskampanja: keittiökalusteet -40 % Tarjous voimassa 23.9.–2.11.2020

Tämä kampanja on päättynyt.

Noblessan odotettu syyskampanja on täällä! Saat Noblessan keittiökalusteet -40 %:n alennuksella, kun teet uuden keittiötilauksen 23.9.–2.11.2020. Kaikkien esimerkkikeittiöiden hintaan sisältyvät kaapistot, työtasot, kodinkoneet sekä allas. Alennus ei koske asennustyötä. Keittiö toimitetaan aina yhtenä kokonaistoimituksena kodinkoneineen.

Onko toiveissasi vaalea ja skandinaaviseen tyyliin sopiva keittiö ilmavalla niemekkeellä? Siinä tapauksessa Noblessan alpinvalkoinen Touch-kaapisto on oikea valinta. Työtasojen Sanremo –tammikuosi pehmentää vetimettömän Line N –kaapiston yleisilmettä, ja XL-runkokorkeus tuo keittiöösi 10 % enemmän säilytystilaa.

Kivenharmaa Fashion-kaapisto tuo keittiöön suoraviivaista särmikkyyttä. Vetimetön Line N –malli on minimalistisen tyylikäs, ja reilu XL-mitoitus lisää keittiön säilytysmahdollisuuksia ja ergonomiaa. Työtason vaalea Artisan-tammikuosi tuo kokonaisuuteen luonnonläheisyyttä ja harmonista tunnelmaa.

Tuotteemme sopivat myös allergiakoteihin! Olemme ainut keittiövalmistaja, joka on saanut Suomessa 100-prosenttisen eli kaikille tuotteille annetun M1-luokituksen. Kotimainen M1-sertifikaatti on korkein mahdollinen sisäilmaluokitus Suomessa. M1-tuotteet ovat terveellinen valinta kemikaaliyliherkille ja kaikille puhdasta sisäilmaa arvostaville. M1-merkin saaneet tuotteet täyttävät rakennusmateriaaleille asetetut kotimaiset raja-arvot ja ovat tutkitusti laadukkaita.

York-keittiö sopii perinteisen tyylin ystäville. Lisää kotiisi ripaus maalaisromanttista tunnelmaa York-kaapiston klassisella muotoilulla ja viehättävillä kehysovilla. Massiivipuinen York norsunluunvalkoisessa sävyssä on kestävä ja tyylikäs keittiö, joka sopii suomalaiseen makuun.

Easytouch-keittiössä ei tarvitse pelätä tahroja, sillä kaapiston sormenjälkiä hylkivä pinnoite pitää pinnat siisteinä. Mattapintainen, grafiitinmusta keittiö on näyttävä kokonaisuus, johon työtasojen Sierra-tammikuosi tuo vaaleaa kontrastia.

Täydennä keittiösi laadukkailla kodinkoneilla. Kaikki kodinkonemallistomme tuotteet ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös niiden lisälaitteet ja huolto toimivat Suomessa. Keittiökalusteiden runkoratkaisuissa on huomioitu esimerkiksi uunin ympärille tarvittava lämpösuoja, liesitason kosteussuoja ja kylmälaitteiden ympärille vaadittava riittävä ilmanvaihto. Kaikkien esimerkkikeittiöiden hinnat sisältävät myös kodinkoneet.

Kivenharmaan Touch-keittiön vaalea sävy sopii moneen tyyliin. Vetimettömät Line N –kaapistot XL-koossa tuovat keittiöön paljon erilaisia säilytysmahdollisuuksia, ja kulmakeittiön pohjaratkaisussa kaikki on helposti käden ulottuvilla.

Tee vaikutus mattamustan kaapiston ja työtasojen vaalean puukuosin yhdistelmällä. Touch-kaapiston ovien pinta tuntuu silkkisen pehmeältä, ja vetimetön Line N –malli jatkaa kaapiston yhtenäistä linjaa. Tyylikkään mustat kodinkoneet täydentävät kokonaisuuden.

Haluatko näyttävän keittiön, joka kestää aikaa? Panosta Noblessan laatuun ja ajattomaan muotoiluun tällä mustalla Easytouch-keittiöllä. Erikokoiset kaapit lisäävät tilan syvyysvaikutelmaa ja rajaavat kaappien väliin rauhallisen työskentelytilan. Tilava saareke ja korkeat, vetimettömät Line N -kaapistot XL-koossa tuovat keittiöön lähes rajattomasti säilytystilaa, ja sormenjälkiä hylkivä pinnoite pitää mustan keittiön siistinä päivittäisessä käytössä.