Rahoitustarjous: 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa. »

Maistiaisia uutuusmallistosta 2021 Uutuuskampanja voimassa 9.11.-31.12.2020

Tämä kampanja on päättynyt.

Noblessan uutuusmallisto 2021 nostaa keittiösi tyylin ja käyttömukavuuden uudelle tasolle! Luvassa on ihania uutuuksia aina näyttävistä kuoseista älykkäisiin innovaatioihin ja monipuolisiin säilytysratkaisuihin.

Selaa alta poimintoja vuoden 2021 mallistomme upeista uutuuksista:

  • slide
  • slide
  • slide

Uudet kaappikoot, Xtra-työtasojen antibakteerinen microPLUS®-pinnoite, tyylikkäät välitilapaneelit, kestävät kvartsitasot, pieniinkin tiloihin sopivat säilytysratkaisut ja yhteistyö Bora-laitevalmistajan kanssa ovat vain muutamia esimerkkejä uutuusmallistomme kohokohdista. Katso lisää maistiaisia Noblessan vuoden 2021 uutuuksista sähköisestä kuvastostamme!

Riva-mallisto laajenee ensi vuonna uudella, lämminsävyisellä betonikuosilla. Terra-harmaa betonikuosi tuo keittiöön eläväistä pintaa ja kauniita, maanläheisiä sävyjä. Rivan betonikuosit ovat edelleen saatavilla myös aiempien vuosien suosikkisävyissä valkoinen ja kivenharmaa. Nyt saat Terra-harmaan betonikuosin keittiön hintaan 7957 €, kun teet keittiötilauksen 31.12.2020 mennessä.

Rivan pähkinäkuosi on kaunis uutuus luonnonläheisen sisustuksen ystäville. Puukuviointi ja tyylikäs pähkinänruskea väri tuovat tilaan harmonista ja kodikasta tunnelmaa. Pähkinäkuosin saa kaapiston lisäksi myös työtasoon. Yhdistä sävykäs puukuosi mustiin alakaappeihin ja mustaan välitilan paneeliin, niin saat keittiöösi näyttävää kontrastia! Nyt Rivan uutuuskuosin keittiö hintaan 5577 €, kun teet keittiötilauksen 31.12.2020 mennessä.

Easytouch-malliston uutuussävy hiekka sopii osaksi kodin minimalistista sisustusta. Easytouchin ultramattapintaisissa ovissa on sormenjälkiä hylkivä pinnoite, joten vaaleat ovipinnat pysyvät käytössä siistin näköisinä ja sopivat myös lapsiperheisiin. Hiekanvärinen Easytouch-keittiö nyt hintaan 7971 €. Hinta on voimassa uuden keittiön tilaajille 31.12.2020 asti.

Uutuusmallistomme Nordic laajentaa Noblessan keittiövalikoimaa skandinaaviseen tyyliin sopivalla kaapistolla. Nordic-malli on modernia mökkityyliä edustava maalaishenkinen keittiö, jossa on mattapintaiset kehysovet. Tee keittiötilaus 31.12.2020 mennessä, niin saat uutuusmallistomme Nordic-keittiön hintaan 6690 €.

Noblessan uusi yhteistyökumppani Bora tunnetaan keittotasoliesituuletinten edelläkävijänä. Nyt kodinkonevalikoimamme laajenee yksinoikeudella vain Noblessan kaapistoihin mitoitetulla Boran GP4U-keittotasoliesituulettimella.

GP4U on tehokas induktiokeittotason ja tasoon integroidun höyrynpoiston yhdistelmä. Keittotason höyrynpoisto toimii poistoilmalla, joten se imee tehokkaasti pois ruoanvalmistuksesta syntyvät höyryt ja ilmaan syntyvän kosteuden. Höyryt johdetaan poistoilman mukana ulos, ja keittiön sisäilma pysyy raikkaana ja kuivana.

Nyt saat Boran GP4U-keittotasoliesituulettimen erikoishinnoiteltuna yksinmyyntimallina vain Noblessalta. Kysy lisää lähimmästä Noblessa-myymälästä!

  • slide
  • slide

Muista myös muut suositut kodinkoneemme! Uutuusmalliston kunniaksi alensimme kahden valikoimamme kestosuosikin hintaa. Tee keittiötilauksesi 31.12.2020 mennessä, niin voit yhdistää keittiöpakettiisi yhden tai useamman valmiiksi hinnoitellun kodinkoneen.

Viimeistele keittiösi Progressin pyrolyysiuunilla (PBP43102) hintaan 599 € tai Progressin induktiokeittotasolla (PAI 6205E) hintaan 399 €. Progress-kodinkoneet ovat Noblessan omaa tehdasmerkkiä, ja niiden huollosta vastaa Electrolux. Edun voi yhdistää muihin voimassa oleviin tarjouksiin. Etu koskee keittiötilauksia, joiden arvo on vähintään 6000 euroa.

Isotkin hankinnat onnistuvat helposti OP:n joustavalla kertaluotolla. Nyt saat OP-rahoitukselle 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa! Etu on voimassa 31.12.2020 asti.

**Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen alussa on kuuden kuukauden koroton ja kuluton maksuaika. Rahoituksen ensimmäinen maksuerä erääntyy kuuden kuukauden kuluttua ja se on koroton sekä kuluton. Korottoman ja kuluttoman jakson jälkeen rahoitus jatkuu normaaliehtojen mukaisesti. Rahoituksen todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 7,62 %, kun luoton korko on OP-prime +6,95 %, (7,20 % 01/21), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 942,87 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.