Nyt saat ostoksillesi 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa OP-rahoituksella »

Lomaile kotonasi: Noblessan kesäedut -35 % ja kodinkoneita pakettihinnoin

Tämä kampanja on päättynyt.

Kesäedut ovat voimassa 15.6.–31.7.2020 ja koskevat vain uusia tilauksia.

Noblessa hoitaa kesällä kaikki keittiöremonttisi yksityiskohdat, joten pääset nauttimaan lomien jälkeen kokkausvalmiista keittiöstä ilman stressiä. On monta hyvää syytä hankkia uusi keittiö kesän aikana: säiden lämmetessä kokkailut on helppo hoitaa ulkona grillaten, toimituksemme rullaavat läpi kesän ja palvelukokonaisuutemme tarjoaa kokkausvalmiin keittiön ilman stressiä! Noblessa kalustaa koko kodin ja tarjoaa nyt -35 % alennuksen myös kodin muiden huoneiden kalusteista. Muista ilmainen suunnittelupalvelumme – nyt myös etätapaamisena.

Lux- ja Fashion -ovimallit -35 %

 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

Lux luo arjen luksusta lakatulla pinnallaan. Korkeakiiltoinen Lux-ovimallisto luo ylellisen tunnelman viidellä eri värillään: valkoinen, alpinvalkoinen, norsunluu, satiininharmaa ja liuskekivenharmaa. Fashion-ovimalleissa on miellyttävä, aikaa kestävä ulkonäkö. Fashion-valikoimassa on viisi hillittyä väriä: valkoinen, alpinvalkoinen, norsunluu, satiininharmaa ja kivenharmaa.

Saat nyt Lux- ja Fashion-ovimallit -35 % alennuksella, kun teet tilauksen viimeistään 31.7.2020. Esimerkkikeittiöiden hinnat sisältävät kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan sekä liesikuvun.

Kodinkoneita pakettihinnoin

 • slide
 • slide

Progress-koneiden innovatiiviset teknologiat kohtaavat käytännöllisyyden, energiatehokkuuden ja pitkän käyttöiän. Lisäksi koneet tuovat tyylikkyyttä keittiöösi. Progress-kodinkoneet ovat ruostumatonta terästä ja ne on käsitelty sormenjälkiä hylkivällä pinnoitteella. Valitse kahdesta Progress-kodinkonepaketista tarpeisiisi sopivin! Tuotteiden valmistus ja huolto Electroluxilta.

Saat Progress-kodinkonepaketit edulliseen hintaan keittiön oston yhteydessä, kun teet tilauksesi viimeistään 31.7.2020. Progress-kodinkonepaketti 1 sisältää mustan liesituulettimen PDV 9175 B, mustan pyrolyysiuunin 43102 B, 80 cm leveän induktiolieden PAI 8205 E, integroitavan astianpesukoneen PVX 1571, ja integroitavan jääkaappipakastimen PKG 1845. Progress-kodinkonepaketti 2 sisältää mustan pyrolyysiuunin PBP 43102 B, 80 cm leveän induktiolieden PAI 8205 E, integroitavan astianpesukoneen PV 3571 ja integroitavan jääkaappipakastimen PKG 1845.

 • slide
 • slide

Elica NikolaTesla on liesitason ja integroidun liesituulettimen yhdistelmä. NikolaTesla F:n keskellä olevaan aukkoon on upotettu liesituuletin, joka takaa korkean imu- ja suodatustehon. Tuuletin on hiljainen ja energiatehokas, ja imee höyryn pois juuri sieltä, mistä se muodostuukin: keittoastiasta. NikolaTesla Switchissä on valuraudasta ja lasista valmistettu keskirengas. Rengasta kiertämällä Switchin imu aktivoituu ja vapauttaa kaiken imutehonsa tämän innovatiivisen läpän kautta.

Hyödynnä etu ja osta NikolaTesla alennushintaan keittiön oston yhteydessä 31.7.2020 mennessä.

Kalusteet tunnelmallisiin tiloihin -35 %

Tiesitkö, että Noblessa on enemmän kuin keittiö? Olemme keittiöalan markkinajohtaja kehittämällä korkealaatuisia säilytyskalusteita, jotka ovat täyttäneet vaativat ja yksilölliset suunnittelustandardit jo vuosikymmenten ajan. Meille on kunnia-asia näyttää omaa suunnitteluosaamistamme sekä kalusteidemme laadun ja käytettävyyden korkeaa tasoa myös kodin muissa huoneissa. Saat nyt olohuoneen mediakalusteet, ruokailuhuoneen kalusteet sekä eteisen ja vaatehuoneen säilytyskalusteet -35 % alennuksella 31.7.2020 asti.

 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

Lepää, rentoudu ja lataa akkuja. Mikä olisikaan parempi paikka rentoutumiselle kuin viihtyisä olohuone? Älykkäät ja laadukkaat olohuoneen kalusteratkaisumme tarjoavat suunnittelun vapautta materiaalien, värien ja mittojen suhteen.

 • slide
 • slide

Seinään kiinnitettävää hyllyjärjestelmää voidaan laajentaa tarpeen mukaan, ja siitä saa todellisen tilaihmeen kaapeilla, vetolaatikoilla, hyllyillä ja vaatetangoilla. Nokkelat moduulit ja yksityiskohtien käytännölliset ratkaisut voidaan soveltaa kaikkiin huonekokoihin – pikkueteisestä pukeutumishuoneeseen – ja tuoda näin järjestystä elämään tyylikkäällä tavalla. Noblessalta saat myös valaistut peilit.

Hyvin suunniteltu ruokailutila on nautinto, jossa kaikki sopii täydellisesti yhteen selkeän muotokielen ja ainutlaatuisten pintojen ansiosta. Kun ruoanlaitto, ruokailu ja eläminen sulautuvat saumattomasti toisiinsa, kalusteemme tarjoavat ihanteellisen yhteyden niiden välille. Noblessalta löydät useita ruokapöytävaihtoehtoja sekä ruokailutilan seinäkaapit ja vitriinit.

Helposti rahoituksella

Muista myös rahoituksemme, jonka avulla kokkausvalmiin keittiön hankinta on vieläkin helpompaa! Vaivattomaan rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.


**Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen alussa on kuuden kuukauden koroton ja kuluton maksuaika. Rahoituksen ensimmäinen maksuerä erääntyy kuuden kuukauden kuluttua ja se on koroton sekä kuluton. Korottoman ja kuluttoman jakson jälkeen rahoitus jatkuu normaaliehtojen mukaisesti. Rahoituksen todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 7,62 %, kun luoton korko on OP-prime +6,95 %, (7,20 % 01/21), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 942,87 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.