Nyt saat ostoksillesi 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa OP-rahoituksella »

Uutuusmalliston ostajalle kodinkoneet -50 % ja 6 kuukautta maksuaikaa! Kampanja voimassa 22.1.–23.2.2020

Tämä kampanja on päättynyt.

Keittiökalusteet ja kodinkoneet kuuluvat tiiviisti yhteen – kumpikaan ei yksin ole toimiva ratkaisu. Samalla se tarkoittaa, että kalusteiden rungot tulee mitoittaa kodinkoneille sopiviksi: esimerkiksi uuni tarvitsee ympärilleen lämpösuojan, liesitaso kosteussuojan ja kylmälaitteiden ympärille tarvitaan tilaa ilmankiertoon.

Saat kokkausvalmiin Noblessa-keittiön vaivattomasti yhtenä pakettina, sillä kodinkoneet toimitetaan yhdessä kalustetilauksen kanssa. Noblessa-keittiön ostajalle omien tehdasmerkkiemme – Beko, Progress, Junker ja Leonard – kodinkoneet nyt puoleen hintaan, kun teet tilauksen viimeistään 23.2.2020. Kodinkoneiden -50 % alennus on otettu huomioon esimerkkikeittiöiden hinnoissa.

Kaikki kodinkonevalikoimamme tuotteet ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös niiden huolto toimii Suomessa. Kokoa keittiösi kodinkonevalikoima makusi mukaan. Voit yhdistellä vapaasti eri valmistajien merkkejä, sillä Noblessa-keittiöiden runkoratkaisut sopivat monipuolisesti eri kodinkonemerkeille.

Hyödynnä myös rahoitustarjouksemme: 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa! Rahoituksen avulla kokkausvalmiin keittiön hankinta on entistä helpompaa. Vaivattomaan ja joustavaan rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Tervetuloa lähimpään Noblessa-keittiömyymälään tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme! Noblessan tuotteet ovat saaneet 100-prosenttisen M1-luokituksen. Kaikki mallistossamme käytetyt komponentit ovat kemikaalipäästöiltään niin alhaiset, että ne sopivat myös allergiakoteihin. M1 tarkoittaa sisäilman laadun kannalta parasta luokitusta, johon kuuluu vain kaikkein matalapäästöisimpiä tuotteita.


**Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen alussa on kuuden kuukauden koroton ja kuluton maksuaika. Rahoituksen ensimmäinen maksuerä erääntyy kuuden kuukauden kuluttua ja se on koroton sekä kuluton. Korottoman ja kuluttoman jakson jälkeen rahoitus jatkuu normaaliehtojen mukaisesti. Rahoituksen todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 7,62 %, kun luoton korko on OP-prime +6,95 %, (7,20 % 01/21), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 942,87 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.