Nyt saat ostoksillesi 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa OP-rahoituksella »
Kevätkampanja! Keittiökalusteet -40 %

Kevätkampanja: keittiökalusteet -40 % ja 6 kuukautta maksuaikaa! Tarjous voimassa 19.4.2020 asti

Tämä kampanja on päättynyt.

Oletpa remontoija tai rakentaja, saat nyt Noblessan keittiökalusteet -40 % alennuksella, kun teet tilauksen viimeistään 19.4.2020. Kokkausvalmis Noblessa-keittiö toimitetaan aina yhtenä pakettina: kodinkoneet ja kalusteet toimitetaan yhtenä kokonaistoimituksena sovittuna ajankohtana. Kaikkien mallikeittiöiden hintaan sisältyvät kaapistot, työtasot, kodinkoneet sekä allas.

Tämä vetimetön Line N -keittiö uudella Sierra-tammikuosilla henkii rauhallisuutta, luonnollisuutta ja yksilöllisyyttä. I-mallisessa keittiössä kalusteet on sijoitettu yhdelle seinälle, mikä on yleinen ratkaisu kompakteissa kerrostalokeittiöissä. Keittiöön luo persoonallisuutta avolokerikot ja välitilan Teen maailma -niminen kuvapaneeli.

Vihreä väri ravitsee sielua. Tämä maalaisromanttinen Cascada-keittiö on muotoilultaan hillitty ja sävyltään luonnonläheinen ruo’onvihreä. Työtason puukuosi jatkuu myös välitilaan luoden keittiöön lämpimän ilmapiirin. L-mallisessa keittiössä kaapistot on sijoiteltu kahdelle seinälle.

Noblessan valikoiman lakkalaminaatti- ja massiivipuuovet ovat saaneet Rakennusmateriaalien päästöluokituksen M1. M1 on kotimainen sertifikaatti ja korkein mahdollinen sisäilmaluokitus Suomessa. Sen ansiosta tuotteemme soveltuvat myös allergia- ja astmakoteihin.

Ruostumattoman teräksen ulkoasua mukailevan Inox-ovimallin pinnoitus tuo teollista tuntua keittiöösi. Teräskuosi ja musta betonikuosi luovat maskuliinisen ilmeen, joka jatkuu olohuoneen mediakalusteeseen. Seinään kiinnitetty tv-taso ja kevyet Smart Cube -hyllyt näyttävät ilmavilta, vaikka niiden pintamateriaalit ovat jämäkät.

Touch-ovien pinta on samettisen pehmeä, eikä siinä näy sormenjäljet. Ovi on supermattapintainen ja hyvin kulutusta kestävä. Tässä esimerkkikeittiössä norsunluunvalkoiset ovet on yhdistetty puukuosiseen tasoon, joka jatkuu päätypaneeleihin ja aina sokkeliin asti. Huomaa myös ergonomiselle korkeudelle asennettu uuni.

Kaikki Noblessan kodinkonemalliston tuotteet ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös niiden lisälaitteet ja huolto toimivat Suomessa. Keittiökalusteiden runkoratkaisuissa on huomioitu esimerkiksi uunin ympärille tarvittava lämpösuoja, liesitason kosteussuoja ja kylmälaitteiden ympärille vaadittava riittävä ilmanvaihto.

Tässä maalaishenkisessä Gent-keittiössä on tilaa kokata: runsaasti laskutilaa, paljon säilytystilaa sekä viihtyisä ruokaryhmä, jonka ääressä nauttia itse valmistettuja herkkuja. Keittiön kivenharmaa väri tuo rauhoittavaa tunnelmaa ja mahdollistaa katseenvangitsijoiden, kuten puolikkaan välitilapaneelin ja jännittävien puuvetolaatikoiden, käytön.

Hyödynnä myös rahoitustarjouksemme: 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa! Rahoituksen avulla kokkausvalmiin keittiön hankinta on entistä helpompaa! Vaivattomaan ja joustavaan rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Tervetuloa lähimpään Noblessa-keittiömyymälään tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme. Selaa kampanjaesitettä ja hyödynnä keittiökalusteiden -40 % alennus 19.4. mennessä.


**Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen alussa on kuuden kuukauden koroton ja kuluton maksuaika. Rahoituksen ensimmäinen maksuerä erääntyy kuuden kuukauden kuluttua ja se on koroton sekä kuluton. Korottoman ja kuluttoman jakson jälkeen rahoitus jatkuu normaaliehtojen mukaisesti. Rahoituksen todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 7,62 %, kun luoton korko on OP-prime +6,95 %, (7,20 % 01/21), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 942,87 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.