Rahoitustarjous: 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa. »

Black Friday -viikko 23.–29.11.2020

Tämä kampanja on päättynyt.

Black Friday -viikon loistava tarjous: Manila Plus tai Nova Plus -valot veloituksetta 300 euroon asti uuden keittiön ostajalle.

Noblessalta saat aina kokkausvalmiin keittiön, joka sisältää paljon muutakin kuin kalusteet. Keittiösuunnitelmamme huomioivat myös yksilölliset valaistusratkaisut, joilla nostat kotisi viihtyvyyden ja tunnelman uudelle tasolle!

Varaa maksuton suunnitteluaika lähimpään Noblessa-myymälään 29.11.2020 mennessä, niin voit hyödyntää Black Friday -kampanjan valaistusedun osana keittiöpakettia 31.12.2020 asti. Valaistusetu koskee yli 6000 € keittiötilauksia.

Sisusta valolla! Jätä marraskuun pimeys kotisi ulkopuolelle ja nauti Noblessan näyttävistä valaistusvaihtoehdoista. Hyvin suunniteltu valaistus korostaa keittiösi parhaita puolia ja luo tilaan kodikkaan ilmapiirin. Voit itse päättää, mitä kohtia korostat lisävalolla.

Unohda hämärät nurkat ja valaise keittiösi kunnolla! Kaappien sisävalot, valohyllyt ja räätälöitävät valaistusratkaisut huolehtivat siitä, että saat muutettua keittiösi tunnelmaa vuorokaudenajan ja vuodenajan mukaan, juuri niin kuin itse haluat.

Kaappien alapintaan integroidulla led-valaistuksella saat käytännöllistä lisävaloa keittiön työskentelyalueille, ja teet ruoanlaitosta sujuvampaa. Lasisten rulo-ovien taakse integroitu valaistus tekee seinäkaapeista upeita katseenvangitsijoita, jotka tuovat tilaan tunnelmavalaistusta ja kauniita korostuksia.

Säädä kotisi tunnelma kohdilleen! Kalusteisiin integroidun valaistuksen värisävyä ja kirkkautta voi säätää kaukosäätimellä erikseen kohteen mukaan, joten et ole koskaan vain yhden valonlähteen tai tietyn kirkkaustehon varassa. Valaistus mukautuu toiveidesi mukaan toiminnallisesta tunnelmalliseen.

Noblessan Emotion-teknologialla hallitset tilan valaistusta nelikanavaisella kaukosäätimellä. Valaistuksen värisävyä säätämällä voit muuttaa nopeasti koko keittiön tunnelmaa.

Hyödynnä Black Friday -etumme 29.11.2020 mennessä:

Kalusteisiin integroidut Manila Plus tai Nova Plus -valot veloituksetta 300 euroon asti, kun ostat yli 6000 euron keittiöpaketin 31.12.2020 mennessä. Saat edun käyttöösi varaamalla maksuttoman suunnitteluajan lähimpään Noblessa-myymälään 29.11.2020 mennessä.

Muista myös OP:n resepti kokkausvalmiin keittiön hankintaan! OP-rahoituksella teet suuretkin investoinnit joustavasti, ja lyhennät luottoa omaan budjettiisi sopivalla takaisinmaksuajalla. Nyt saat OP:n kertaluotolle kuusi kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Etu on voimassa 31.12.2020 asti. Täytä rahoitushakemus verkossa jo tänään!

**Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen alussa on kuuden kuukauden koroton ja kuluton maksuaika. Rahoituksen ensimmäinen maksuerä erääntyy kuuden kuukauden kuluttua ja se on koroton sekä kuluton. Korottoman ja kuluttoman jakson jälkeen rahoitus jatkuu normaaliehtojen mukaisesti. Rahoituksen todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 7,62 %, kun luoton korko on OP-prime +6,95 %, (7,20 % 01/21), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 942,87 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.