Uutuuskampanja: keittiön ostajalle kodinkoneet -50 % Tarjous voimassa 28.2.2019 asti

Noblessan keittiöt ja kodinkoneet sopivat saumattomasti yhteen. Saat kokkausvalmiin keittiön vaivattomasti yhtenä pakettina, sillä kodinkoneet toimitetaan yhdessä kalustetilauksen kanssa. Noblessa-keittiön ostajille nyt valikoimamme kodinkoneet -50%, kun teet tilauksen viimeistään 28.2.2019. Kodinkoneiden -50 % alennus on otettu huomioon esimerkkikeittiöiden hinnoissa.

Mitä olisi keittiö ilman tyylikkäitä ja turvallisia kodinkoneita? Kaikki Noblessan kodinkonemalliston tuotteet ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös niiden lisälaitteet ja huolto toimivat Suomessa. Keittiökalusteiden runkoratkaisuissa on huomioitu esimerkiksi uunin ympärille tarvittava lämpösuoja, liesitason kosteussuoja ja kylmälaitteiden ympärille vaadittava riittävä ilmanvaihto.

Kokoa keittiösi kodinkonevalikoima makusi mukaan. Voit yhdistellä vapaasti eri merkkejä useammalta valmistajalta, sillä Noblessa-keittiöiden runkoratkaisut sopivat monipuolisesti eri kodinkonemerkeille.

Muistathan myös edullisen rahoituksemme, jonka avulla kokkausvalmiin keittiön hankinta on vieläkin helpompaa. Vaivattomaan ja joustavaan rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Tule käymään!

Tervetuloa lähimpään Noblessa-keittiömyymälään tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme!

Lue lisää kampanjaesitteestä!