Uutuus: Suunnittele ja kokoa toiveisiisi sopiva keittiö Inspiraattorilla! »

Syyskampanja: keittiökalusteet -40 % Tarjous voimassa 25.9.–3.11.2019

Tämä kampanja on päättynyt.

Syksyn odotetuin keittiökampanja on täällä – saat nyt kokkausvalmiin keittiön ohittamattomalla syysalennuksella! Keittiösi toimitetaan kotiisi yhtenä kokonaistoimituksena kodinkoneineen. Kaikkien esimerkkikeittiöiden hintaan sisältyvät kaapistot, työtasot, kodinkoneet sekä allas. Alennus ei koske asennustyötä. Noblessa-keittiökalusteet nyt -40 %, kun teet tilauksen viimeistään 3.11.2019.

Tuotteemme sopivat myös allergiakoteihin! Olemme ainut keittiövalmistaja, joka on saanut Suomessa 100-prosenttisen eli kaikille tuotteille annetun M1-luokituksen. Kotimainen M1-sertifikaatti on korkein mahdollinen sisäilmaluokitus Suomessa. M1-tuotteet ovat terveellinen valinta kemikaaliyliherkille ja kaikille puhdasta sisäilmaa arvostaville. M1-merkin saaneet tuotteet täyttävät rakennusmateriaaleille asetetut kotimaiset raja-arvot ja ovat tutkitusti laadukkaita.

Täydennä keittiösi laadukkailla kodinkoneilla. Kaikki kodinkonemallistomme tuotteet ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös niiden lisälaitteet ja huolto toimivat Suomessa. Keittiökalusteiden runkoratkaisuissa on huomioitu esimerkiksi uunin ympärille tarvittava lämpösuoja, liesitason kosteussuoja ja kylmälaitteiden ympärille vaadittava riittävä ilmanvaihto. Kaikkien esimerkkikeittiöiden hinnat sisältävät myös kodinkoneet.

Muista myös ilmainen suunnittelupalvelumme ja ammattitaitoiset suunnittelijamme, jotka ideoivat sinulle unelmiesi keittiön. Muista myös hakea helppoa rahoitusta unelmakeittiösi hankitaan – tee rahoitushakemus jo ennen ensimmäistä myymäläkäyntiä. Rahoituslaskurin avulla voit laskea sinulle sopivan budjetin ja saat rahoituspäätöksen verkossa heti.

Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 7,61 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 10/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 934,79 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.