Uutuus: Suunnittele ja kokoa toiveisiisi sopiva keittiö Inspiraattorilla! »

Hanki keittiö nyt joustavalla rahoituksella ja hyödynnä myös kodinkoneiden pakettitarjoukset Kampanjat voimassa 4.11.–31.12.2019

Tämä kampanja on päättynyt.

Uusi keittiö on ymmärrettävästi iso ja tärkeä hanke. Samalla se on yksi suurimmista kotiin tehtävistä hankinnoista. Keittiöinvestointi on pitkäaikainen sijoitus, joten hanki kerralla juuri sellainen keittiö, joka palvelee Sinua ja perheesi tarpeita parhaiten. Keittiön hankintaa helpottaa OP:n rahoituspalvelu! Saat nyt kertaluotolle kuusi kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Etu on voimassa 4.11.–31.12.2019.

Laske sinulle sopiva lainasumma laskurilla ja hae rahoitusta verkossa jo ennen kuin tulet myymälään:

Tiesitkö, että jos tilaat meiltä myös keittiön asennustyön, saat siitä kotitalousvähennyksen verotuksessa? Lisäksi rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta. OP ilmoittaa maksetut korot suoraan verottajalle.

Keittiökalusteiden lisäksi löydät meiltä kaikki mahdolliset kodinkoneet keittiöösi. Kaikki kodinkonemallistomme tuotteet ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös niiden lisälaitteet ja huolto toimivat Suomessa. Nyt tarjoamme valikoiman Progressin ja Junkerin kodinkoneita pakettihinnoin!

Progress-kodinkoneet ovat ruostumatonta terästä ja ne on käsitelty antisormenjälkipinnoitteella. Näin ollen sormen- tai kädenjäljet pinnoilla ovat menneisyyttä ja keittiösi kiiltää! Muita Progress-laitteiden ominaisuuksia ovat energian säästö, suuri tilavuus, pyrolyysipuhdistus, elektroninen ohjaus ja kosketusnäppäimistö, täyslasiovet ja teleskooppivaunut. Lisäksi vain Noblessa-keittiökalusteisiin sopivaksi suunniteltu mallisto, valmistus ja huolto Electroluxilta.

Junker-koneiden vahvuutena on nopeus koskien sitten induktiotekniikkaa ja nopeaa kuumennusta vaativaa ruoanvalmistusta tai astiapesukoneen Vario Speed -toimintoa, joka lyhentää pesuaikaa aina 50 prosenttiin saakka. Lisäksi vain Noblessa-keittiökalusteisiin sopivaksi suunniteltu mallisto, valmistus ja huolto Siemensiltä.

Valitse neljästä edullisesta kodinkonepaketista omiin kokkaustottumuksiisi sopivin vaihtoehto. Huikea tuotantovolyymi mahdollistaa omien kodinkonemerkkiemme edullisen hintatason. Tehtaamme kodinkoneet yhdistetään jopa 780 000 keittiöön vuodessa, mikä tarkoittaa 5800 keittiökalusteiden mukana toimitettavaa kodinkonetta päivässä! Niinpä esimerkiksi Rovaniemelle tulevan keittiön mukaan pakataan aina siihen tilatut kodinkoneet. Muista myös ilmainen suunnittelupalvelumme ja ammattitaitoiset suunnittelijamme, jotka ideoivat sinulle unelmiesi keittiön.


Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen alussa on kuuden kuukauden koroton ja kuluton maksuaika. Rahoituksen ensimmäinen maksuerä erääntyy kuuden kuukauden kuluttua ja se on koroton sekä kuluton. Korottoman ja kuluttoman jakson jälkeen rahoitus jatkuu normaaliehtojen mukaisesti. Rahoituksen todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 7,61 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 11/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 934,79 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.