Noblessa yhdeksässä kodissa Asuntomessuilla Tuusulassa 3.–30.8.2020 »

Noblessa Kouvolan asuntomessuilla

Rakentamisen uusia tuulia asuntomessuilla

Tervetuloa tutustumaan asumisen trendeihin Kouvolan asuntomessuille! Noblessa on mukana yhteensä seitsemässä asuntomessukohteessa, kuten Paja-aukion pienrivitaloissa. Noblessan keittiö löytyy asuntojen lisäksi myös taloyhtiön yhteisestä saunarakennuksesta.

Messukohteiden todellinen lippulaiva on upea Talo Korea, jossa Noblessan kalusteet pääsevät oikeuksiinsa mustan Line N -keittiön ohella makuuhuoneessa, kylpyhuoneessa, kodinhoitohuoneessa ja wc-tiloissa. Muista katsoa kaapistojen lisäksi myös Talo Korean poikkeuksellista kattoa! Lasikattorakenteessa valmiit elementit on kiinnitetty erikoismassalla puurunkoon, ja rakenne on kestävä, hengittävä ja ekologinen.

Asuntomessut pidetään Kouvolan Pioneeripuistossa 12.7.—11.8.2019, kello 10—18. Keskiviikkoisin pidennetyt aukioloajat klo 21 saakka. Lue lisää: https://asuntomessut.fi/tulevat-messut/kouvola-2019/

Asuntomessutarjouksena erä kodinkoneita -50%

Tarjoamme Kouvolan asuntomessujen kunniaksi erän Noblessan suosituimpia kodinkoneita puoleen hintaan! Saat 50 prosentin alennuksen mallistomme myydyimmistä kodinkoneista uuden keittiötilauksen yhteydessä. Tilauksen arvon tulee olla vähintään 6000 euroa.

Tarjouserään kuuluvat:

  • Elican NikolaTesla-keittotasoliesituuletin, josta on saatavilla kahdeksan mallia erilaisilla poisto- ja kiertoilmaominaisuuksilla.
  • AEG:n ComfortLift-tiskikone, joka integroidaan kaapistoon. Voit valita tyyliisi sopivan tiskikoneen kolmesta eri mallivaihtoehdosta.
  • Progressin Design Line -kiertoilmauuni nyt juhlavuoden kunniaksi tyylikkään mustana.

Tule tutustumaan mallistoomme ja kokoa unelmiesi keittiö etuhintaan! Etu on voimassa kaikissa Noblessa-myymälöissä 24.9.2019 asti.

Rahoitusreseptimme keittiön hankintaan

Helpota keittiön hankintaa OP:n rahoituspalvelulla! Laske sopiva lainasumma nettisivuiltamme löytyvällä laskurilla ja hae rahoitusta verkossa jo ennen kuin tulet myymälään. OP:n rahoituspalvelulla saat kertaluotolle kuusi kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Etu on voimassa 12.7.—30.9.2019. Tutustu Noblessan ja OP:n rahoituskampanjaan: https://www.noblessakeittiot.fi/rahoitus

Noblessan tuotteille paras sisäilmaluokitus M1

Voimme ylpeänä kertoa, että Noblessan kaikilla kalusteilla on nyt 100-prosenttinen M1-luokitus. Olemme ainut keittiövalmistaja, jonka koko mallistolle on myönnetty kotimainen M1-sisäilmaluokitus. M1-sertifiointi kertoo parhaasta mahdollisesta sisäilmaluokituksesta, ja sen saavat vain tuotteet, jotka ovat erittäin matalapäästöisiä.

Kaikki Noblessan malliston kalusteet täyttävät niille asetetut kemikaalien päästörajat, joten tuotteet ovat tutkitusti turvallisia. Noblessan mallisto sopii siis myös kemikaaliyliherkille ja allergikoille.

Lue lisää Noblessan M1-luokituksesta: https://www.noblessakeittiot.fi/laatu/paras-m1-sisailmaluokitus