Noblessa-keittiökalusteet -40 %

Kevätkampanja: keittiökalusteet -40 % Tarjous voimassa 29.4.2019 asti

Tämä kampanja on päättynyt.
Noblessa StoneArt-keittiö: 5980 euroa tai 102 euroa/kk. Sisältää kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan ja liesikuvun.

Saat nyt Noblessan kokkausvalmiin keittiön ohittamattomalla kevätalennuksella! Keittiösi toimitetaan yhtenä pakettina, myös kodinkoneet toimitetaan yhdessä kalustetilauksen kanssa. Kaikkien mallikeittiöiden hintaan sisältyvät kaapistot, työtasot, kodinkoneet sekä allas. Noblessa-keittiökalusteet nyt -40 %, kun teet tilauksen viimeistään 29.4.2019.

Noblessa Cascada-keittiö: 8250 euroa tai 140 euroa/kk. Sisältää kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan ja liesikuvun.
Noblessa Touch-keittiö: 6430 euroa tai 109 euroa/kk. Sisältää kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan ja liesikuvun.

Noblessan valikoiman lakkalaminaatti- ja massiivipuuovet ovat saaneet Rakennusmateriaalien päästöluokitus M1:n. M1 on kotimainen sertifikaatti ja korkein mahdollinen sisäilmaluokitus Suomessa. Olemme aina ottaneet sisäilma- sekä ympäristöasiat huomioon ja materiaaleillamme on myös useita kansainvälisiä sertifikaatteja. Valmistajamme nobilia-Werke on muun muassa ensimmäinen keittiövalmistaja, jolle on myönnetty PEFC-sertifikaatti. Se vahvistaa, että keittiöiden valmistuksessa käytetään kestävästi hoidetuista metsistä ja valvotuista kohteista saatavaa puuta.

Noblessa Structura-keittiö: 7800 euroa tai 133 euroa/kk. Sisältää kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan ja liesikuvun.

Mitä olisi keittiö ilman tyylikkäitä ja turvallisia kodinkoneita? Kaikki Noblessan kodinkonemalliston tuotteet ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös niiden lisälaitteet ja huolto toimivat Suomessa. Keittiökalusteiden runkoratkaisuissa on huomioitu esimerkiksi uunin ympärille tarvittava lämpösuoja, liesitason kosteussuoja ja kylmälaitteiden ympärille vaadittava riittävä ilmanvaihto.

Kokoa keittiösi kodinkonevalikoima makusi mukaan. Voit yhdistellä vapaasti eri merkkejä useammalta valmistajalta, sillä Noblessa-keittiöiden runkoratkaisut sopivat monipuolisesti eri kodinkonemerkeille. Kaikkien esimerkkikeittiöiden hinnat sisältävät myös kodinkoneet.

Noblessa Riva-keittiö: 9400 euroa tai 160 euroa/kk. Sisältää kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan ja liesikuvun.

Muistathan myös edullisen rahoituksemme, jonka avulla kokkausvalmiin keittiön hankinta on vieläkin helpompaa. Vaivattomaan ja joustavaan rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä. Tervetuloa lähimpään Noblessa-keittiömyymälään tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme!

Selaa kampanjaesitettä!

Noblessan kevätkampanjan esite

Tule käymään!

Tervetuloa lähimpään Noblessa-keittiömyymälään tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme!


* Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 7,61 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 10/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 934,79 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.