Kesä on keittiöremontin aikaa

noblessa-kesakampanja-2019-cascada-980x560.jpg

Tässä on täydellisen keittiöremontin resepti: grillaa, lomaile, rentoudu! Noblessa hoitaa kesällä kaikki keittiöremonttisi yksityiskohdat, joten pääset nauttimaan lomien jälkeen kokkausvalmiista keittiöstä ilman stressiä. Muista myös ilmainen suunnittelupalvelumme ja ideoi unelmiesi keittiö.

noblessa-kesakampanja-2019-fashion-980x560.jpg

On monta hyvää syytä hankkia uusi keittiö kesän aikana: grillikausi helpottaa kokkailua, luotettavat toimitukset rullaavat sujuvasti läpi koko kesän ja Noblessan palvelukokonaisuus tarjoaa kokkausvalmiin keittiön ilman stressiä. Tervetuloa lähimpään Noblessa-myymälään tutustumaan keittiövalikoimaamme!

noblessa-kesakampanja-2019-structura-980x540.jpg

Säiden lämmetessä kodin ruokailut on helppo siirtää patiolle tai piknikille. Kun keittiötä ei tarvitse käyttää aamusta iltaan, on sopiva aika toteuttaa täydellinen keittiöremontti! Voit rentoutua vaikka riippumatossa sillä aikaa kun Noblessa hoitaa koko keittiöpaketin suoraan kotiisi kätevänä kertatoimituksena koko kesän ajan. Eikö olisikin ihanaa palata lomien jälkeen uuteen, kokkausvalmiiseen Noblessa-keittiöön? Saat tilaukset ja toimitukset ilman viiveitä myös kesäkuukausina.

noblessa-kesakampanja-2019-speed-980x560.jpg

Täydennä keittiösi Noblessan laadukkailla kodinkoneilla. Kaikki Noblessan kodinkonemalliston tuotteet ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös niiden lisälaitteet ja huolto toimivat Suomessa. Keittiökalusteiden runkoratkaisuissa on huomioitu esimerkiksi uunin ympärille tarvittava lämpösuoja, liesitason kosteussuoja ja kylmälaitteiden ympärille vaadittava riittävä ilmanvaihto.

Voit yhdistellä vapaasti eri merkkejä useammalta valmistajalta, sillä Noblessa-keittiöiden runkoratkaisut sopivat monipuolisesti eri kodinkonemerkeille. Kaikkien esimerkkikeittiöiden hinnat sisältävät myös kodinkoneet.

Isompikin investointi onnistuu joustavasti OP:n rahoituksen avulla. Vaivattomaan rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä Noblessa-myymälässä.

Rahoitus on kertaluotto. Rahoituksen todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 7,61 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 10/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 934,79 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.