Noblessan piparikilpailu

Noblessan piparikilpailu

Tämä kilpailu on päättynyt.

Piparintuoksuista joulukuuta!

Keittiömestarimme Emmiina Lehtonen loihti Noblessalle huikean piparikeittiön. Haasta Emmiina ja esittele oma pipariluomuksesi! Osaatko tehdä piparitaikinasta kodan, keittiön tai kerrostalon? Vain mielikuvitus on rajana! Lisää kuva taidonnäytteestäsi Noblessan Facebookin viestiketjuun 24.12.2018 mennessä. Arvomme kaikkien osallistujien kesken Holiday Clubin 250 euron lahjakortin.

Osallistu kilpailuun

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestäjä on Noblessa-keittiöt. Facebook tai Holiday Club eivät ole osallisena kilpailuun.

2. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 4.–24.12.2018.

3. Osallistuminen

Osallistuminen tapahtuu Noblessan Facebook-sivulla kilpailusta kertovassa julkaisussa. Lisää valokuva itse tekemästäsi pipariluomuksesta julkaisun alle kommenttikenttään, ja olet mukana kisassa.

4. Palkinto

Palkintona on yksi (1) 250 euron arvoinen Holiday Club –lahjakortti.

5. Arvontakäytäntö

Palkinto arvotaan kaikkien Facebook-päivitykseen valokuvalla kommentoineiden kesken.

6. Arvonta

Palkinto arvotaan äänestyksen päätyttyä 28.12.2018.

7. Voittajan julkistus

Voittaja julkistetaan keskiviikkona 2.1.2019 Noblessa-keittiöiden Facebook-sivulla, Instagramissa ja internetsivuilla. Voittajaan otetaan yhteyttä Facebook-yksityisviestillä.

8. Palkintojen luovutus ja toimitus

Lahjakortti postitetaan suoraan voittajan antamaan sähköpostiosoitteeseen tai toimitetaan postitse voittajan antamaan osoitteeseen. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi eikä muuhun tavaraan.

9. Julkisuus

Osallistumalla arvontaan osanottaja myöntää Noblessa-keittiöille oikeuden julkaista hänen nimensä, asuinpaikkansa ja kuvan pipariluomuksesta, ja käyttää niitä internetsivuillaan ja muussa verkkoviestinnässä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

10. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt, pois lukien Noblessa-keittiöiden palveluksessa olevat henkilöt tai henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan järjestämiseen.

11. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa ja määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän, yhteistyökumppanit sekä muut osalliset kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi eikä muuhun tavaraan.

12. Arvontasääntöjen sitovuus

Osallistumalla tähän arvontaan osanottaja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Holiday Club

Holiday Club -kylpyläkohteet ovat yhtä yksilöllisiä kuin lomatkin: löydät hyvät lapsiperheen lomakohteet, romanttiset lomakohteet pariskunnille, kaupunkilomat sekä lomakohteet Lapissa. Lomakeskuksissa on runsas valikoima harrasteita ja palveluita. Valitse sinulle sopivin lomakohde ja lähde viettämään paras loma!

Tutustu kohteisiin: https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/