Äänestä Porin Asuntomessujen kauneinta keittiötä ja voita Holiday Club -lahjakortti

Tämä kilpailu on päättynyt.

Osallistu nyt Noblessan Facebook-kilpailuun, jossa voit voittaa 500 euron Holiday Club –lahjakortin, jonka voi hyödyntää missä tahansa ketjun kylpylässä.

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestäjä on Noblessa-keittiöt. Facebook tai Holiday Club eivät ole osallisena kilpailuun.

2. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 6.7.–8.8.2018.

3. Osallistuminen

Osallistuminen tapahtuu äänestämällä Noblessan Facebook-sivuilla olevassa äänestyksessä Asuntomessujen kauneinta vetimetöntä Line N -keittiötä. Äänestäminen tapahtuu reagoimalla julkaisuun sillä hymiöllä, mikä on annettu keittiön kuvan yhteydessä.

4. Palkinto

Palkintona on yksi (1) 500 euron arvoinen Holiday Club –lahjakortti.

5. Arvontakäytäntö

Palkinto arvotaan kaikkien Facebook-päivitykseen reagoineiden ja kommentoineiden kesken.

6. Arvonta

Palkinto arvotaan äänestyksen päätyttyä.

7. Voittajan julkistus

Voittaja julkistetaan keskiviikkona 12.9.2018 Habitare-messuilla Noblessa-keittiöiden osastolla 6k48. Voittaja julkistetaan myös Noblessa-keittiöiden Facebook-sivulla, Instagramissa ja internetsivuilla. Voittajaan otetaan yhteyttä Facebook-yksityisviestillä.

8. Palkintojen luovutus ja toimitus

Palkinto luovutetaan voittajalle Habitare-messuilla. Mikäli voittaja ei pääse vastaanottamaan palkintoaan, postitetaan lahjakortti suoraan voittajan antamaan sähköpostiosoitteeseen tai toimitetaan postitse voittajan antamaan osoitteeseen.

9. Julkisuus

Osallistumalla arvontaan osanottaja myöntää Noblessa-keittiöille oikeuden julkaista hänen nimensä ja asuinpaikkansa, ja käyttää niitä internetsivuillaan ja muussa verkkoviestinnässä ilman erillistä suostumasta tai korvausta.

10. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt, pois lukien Noblessa-keittiöiden palveluksessa olevat henkilöt tai henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan järjestämiseen.

11. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa ja määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän, yhteistyökumppanit sekä muut osalliset kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi eikä muuhun tavaraan.

12. Arvontasääntöjen sitovuus

Osallistumalla tähän arvontaan osanottaja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

    Holiday Club

    Holiday Club -kylpyläkohteet ovat yhtä yksilöllisiä kuin lomatkin: löydät hyvät lapsiperheen lomakohteet, romanttiset lomakohteet pariskunnille, kaupunkilomat sekä lomakohteet Lapissa. Lomakeskuksissa on runsas valikoima harrasteita ja palveluita. Valitse sinulle sopivin lomakohde ja lähde viettämään paras loma!

    Tutustu kohteisiin: https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/